prouloge

259 27 22
                                    

"Yerime geçeceksin, Luke" dedi Robert, karşısındaki ürkek bedeni titretmeye yetecek ses tonuyla.

Luke, Robert'ın bu denli sinirli, tehditkat ve her an onu öldürecekmiş gibi olan bakışlarından sonra ondan uzaklaşmaya çalıştı. Başını 'hayır' anlamında sallıyordu, yalvaran gözler ona bakıyordu fakat bu Robert'ın zerre umrunda olmamış aksine korkaklığı onu tatmin etmişti.

"Ah, pardon bebeğim. Yerime geçmeyeceksin, yerime geçmek zorundasın." dedi Robert. Karşısında tıpatıp kendisine benzeyen bedene bakarken pis pis sırıtıyordu.

"Geçmeyeceğim, Robert. Lütfen." derken hala başını hayır anlamında sallıyordu Luke. Yalvaran gözler kardeşinin umrunda değildi.

"Geçeceksin yoksa seni sikerim, Luke." durdu ve devam etti, suratına eklediği o iğrenç sırıtışıyla tabi.

"Cinsel anlamda."

°°°°°°°°°°°°

"Bu süre zarfında bana dokunmayacaksın." dedi Michael yeşillerini direkt karşısındaki mavilete dikmişti. Sesi dümdüzdü ve mimikleri karşısındaki bedene karşı nadir değişiyordu. Ciddiliğinden ödün vermiyordu.

"Ah evet dokunmayacağım. Senin gibi bir ibne olsaydım eğer işte o zaman bile vücudun dokunmak isteyeceğim son şey olurdu." dedi Luke. Kollarını göğsünde birleştirdi. Alaycı gülümsemesinin ve ses tonunun kırılmış kalbini gizlemesini umuyordu.

yazarından izin alınıp, bu fic larry'den muke'a çevriliyor. orjinalini @hi--oops hesabında bulabilirsiniz.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 28, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

twins :: muke clemmingsWhere stories live. Discover now