-1-

6.9K 199 17
                                    

Už od mala jsem vyrůstala v Los Angeles. Táta od nás odešel když jsem byla ještě malá, takže si ho ani moc nevybavuju. Mojí nejlepší kamarádkou, a zároveň podporou se stala ve školce Bella. Bella Smithová byla holka která mě podporovala i v největších kravinách. Když mi bylo asi 6, vedle nás se nastěhovali nový sousedé. Moje mamka se s tou paní znala, a tak jsme za nimi šli na návštěvu.

,,Mami, a vážně tam musím?" zeptala jsem se mamky při oblékání.

,,Jsou to nový sousedé, a navíc mají prima syna, mohli by jste si rozumět."

Moje mamka byla vždycky hrozně dětinská. Pořád myslela že by jsme mohli. Nápad že 'půjdeme na návštěvu' k lidem které jsem nikdy neviděla se mi vůbec ale vůbec nelíbil.

Byla jsem vždycky zvláštní holka. Místo abych si hrála s panenkami či domečkem pro barbie, brala jsem bratrovi autíčka, a byla prostě spíš jako kluk. Kdyby moje mamka nechtěla abych se chovala jako holka, ostříhala bych si vlasy na krátko, a oblékala se jako kluk.

Hned jak jsme došli ke dveřím mamka zazvonila. Po chvilce otevřela údajná paní Dallasová.

,,Ahoj Marry, pojďte dál" řekla, a usmála se.

,,Ty musíš být Zoe? Nahoře v pokoji je Cameron, tak si za ním můžeš jít hrát." řekla paní Dallasová, a já s radostí šla.

Co jiného než jít za Cameronem mi zbývalo. Hodiny sedět v obýváku a povídat si o seriálech v televizi s dvouma maminkama se mi nechtělo.

Zaklepala jsem na hnědé dveře, a čekala jestli se někdo ozve. Po chvíli se dveře pootevřeli, a někdo mě za ruku vtáhl do pokoje.

,,Ahoj, jsem Cameron." řekl, a podal mi ruku.

,,Em.. Ahoj, já jsem Zoe," podali jsme si ruce, a Cameron si sedl na zem.

Povídali jsme si což se mi moc nestává, protože jsem stydlivá, ale Cameron byl fajn. Hráli jsme si s autíčky, a povídali si o všem.

Cameron mi řekl svá tajemství, a já jemu ta svoje. Měli jsme toho celkem dost společného, a hodně jsme si rozuměli.

,,Zoe, už je pozdě musíme domů," řekla mamka, kterou jsem propalovala pohledem.

,,Ale mami..."

,,Ne pojď, s Camem si můžete hrát zítra."

Rozloučili jsme se spolu, a s mamkou jsem odešla domů. Celou noc jsem myslela na Cama. Jestli mu přijdu sympatická, nebo jestli vůbec stojí o to se se mnou bavit. Cameron mi přišel hrozně fajn, a chtěla jsem mu představit Bellu. Bella byla spíše holčičí typ. Měla středně dlouhé hnědé mírně kudrnaté vlasy, nosila klobouky, šaty a sukně. Za to já nosila tenisky, trička a kraťasy. Vlasy jsem měla hnědé, a o něco delší než Bella. Protože mě nebavilo se česat, mamka mi udělala pokaždé culík, ale já stejně svoje vlasy chtěla pryč.

Možná jsem byla zvláštní, ale mě to nevadilo. Hlavně že mi takhle bylo dobře.

-------------------

Tak je tu první část, takový jakoby úvod.  Doufám že se vám příběh bude líbit, budu ráda za každý vote, follow a komentík. Jinak děkuji atevaswife AKA Kačence za úžasný cover. určitě jí dejte follow :3

Natt♥

IRREPLACEABLE  |book 1.| «cz»✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat