1

817 31 9
                                    

Pov Tessa (special for you babey WhatAboutClifford )

Mijn wekker gaat en ik sla hem met een klap uit , het is weer eens maandag hoor.. Ik pak mijn mobiel zoals ik altijd 's ochtends even doe en open als eerste Instagram. Ik like een paar foto's van mensen en sluit de app dan weer , ik open twitter en stuur meteen een 'Goodmorning' tweet naar niall @niallsbabeygurl : "goodmorning @NiallOfficial"
(Twitternaam verzonnen , van Niall ofcourse niet x)
Ik retweet nog een paar dingetjes en favoriet nog een aantal dingen en besluit dan maar me snel klaar te maken , whatsapp check ik later op de dag nog wel.

Ik trek het kledingsetje die ik de avond hiervoor al klaar heb gelegd aan wat bestaan uit : Ripped jeans , Zwart met wit gestreept shirtje , groene bomberjack , Nike Huarches zwart wit. Ik loop vervolgens naar de badkamer om mijn make-up te doen. ik breng eerst een heel klein beetje foundation aan op schrale plekjes , dan breng ik concealer onder mijn ogen aan. Ik krul mijn wimpers even en breng dan een laagje mascara aan , ik teken mijn wenkbrauwen wat bij en poets mijn tanden dan even snel.

-

Ondertussen ben ik met alles klaar en sta ik nu in de garage mijn scooter te pakken om naar school te rijden. Ik stap op en rijd op een rustig tempo naar school , aangekomen op school is de bel al gegaan en drop ik snel een paar boeken in mijn kluisje. Als ik net voor de deur van het goede lokaal sta gaat de 2e bel , fijn te laat... dat is dus ook weer een ochtendmelding morgen ochtend. Misschien reed ik toch iets te rustig naar school.

Ik stap het lokaal binnen en zoals ik al verwachtte vertelt mijn wiskunde lerares me meteen dat ik te laat ben. Ik ga zitten terwijl mevrouw Dijkstra invoert dat ik te laat ben en morgen ochtend eerder naar school moet komen. Lara mijn beste vriendin glimlacht naar me terwijl ik de goede boeken voor me neerleg. Als mijn mobiel mobiel een 'bliep' geluid maakt kijkt mevrouw Dijkstra me meteen boos aan ''sorry mevrouw , ik zet hem direct uit'' verontschuldig ik me en pak mijn mobiel uit mijn broekzak. Als ik zie wat voorn melding is begin ik te gillen en half te huilen.

'@Niallofficial started following you"

--

Sorry dat het zo kort is maar ik schreef dit even snel om jullie een hoofdstukje te geven x

Twitter - Niall HoranWhere stories live. Discover now