Karanlık

21.7K 404 102
                                    

"Siktir, siktir, siktir!" Diye kükreyerek kendimi geri çektim Masal'ın üstünden.

"Allah belamı versin!" Nefret ediyorum kendimden. Tiksiniyorum. Lan beş paralık adam değilim ulan. Baksırımı giyerken bana ne oluyor diye bakan mavileri gördüm.

Bu kızı ilk gördüğüm andan beri istiyordum ve daha demin bir saat boyunca aralıksız sevişmiştik.

Hissettiğim bu zevki şuana kadar hiç bir kızın vermemesi ne kadar ironi!

Hayır hayır hayır. Bu kızdan uzak durmalıyım. Bu kızı kendi karanlığıma da çekemem. Fakat her baktığımda onu öpmek istiyordum nalet olsun!

"Ne oluyor?" dedi fısıldayarak. Ah o sesi, ah o sesin döküldüğü bal dudakları.. Nasıl bu kadar kanıma işledin ulan hatun? Ben kendimle çelişirken onu kendimden uzaklaştırmak için

"Giyin ve odalardan birine çık." dedim. Düşüncelerimin aksine sesim istediğim kusursuzlukta ve pürüzsüzlükte çıkmıştı.

Hiçbir zaman duygularını belli etmeyen ben bu kıza karşı tüm gardımı indirmiştim ve şimdi oda benim iğrenç karanlıklarıma karışacaktı. Hiç düşünmeden onunda kalbini kıracaktım yoksa daha sonra canı çok yanacaktı.

"Ne demek giyin ve odalardan birine çık? İşin bitti ve şimdi defol mu diyorsun?" diye bağırdı bana yerinde doğrularak.

Ah o vücudu yok mu. Altımda kıvranışı. Pantolonumu giydikten sonra yerdeki tşörtü alıp omzuma attım, ona baktım ve olabildiğince en umursamaz yüz ifademi takındım. Üzgünüm...

"Başka ne bekliyordun ki?" ve gözlerindeki o hayal kırıklığı ve yıkılışı gördüm. Gözlerinin dolduğunu gördüm.

Ah hadi ama ağlayacaktı biliyorum. Sadece kafasını onaylar anlamda aşağı yukarı salladı ve bağdaş kurup hemen koltuğun yanındaki çantasından sigara paketini aldı ve bir sigara yaktı. Bu tepkisine oldukça şaşırmıştım ki olduğum yerde kalıp ne yaptığına baktım.

Sigara içen kızlardan nefret ederdim net. Ama Masal o kızların tamamen dışındaydı.Masal tüm kızların dışındaydı. Dumanı içine çekince beliren elmacık kemikleri ve gözlerini kapayıp o belirginleşen huzuru.

Şuan ne düşünüyor? Yüzünde ki belirsizlik ve donukluk. Tanrım kendimden nefret ediyorum bir kızı bu kadar kırdığım için. Neden lanet olası kendime sahip çıkamadım ki? Aptal! Aptal! Aptal kafam.

Telefonumun çalmasıyla bende bir sigara yakıp karşısındaki koltuğa geçip telefonu açtım. Yine lanet olası uyuşturucu işiydi. Güvendiğim bir adama emanet edip vaktimi Masal'a ayırmak istemiştim ama bensiz hiç bir bok yapamıyorlardı. Kısa kısa cevap vererek biran önce telefonu kapamaya çalışırken Masal'a baktım.

Kimle konuştuğumu bile merak etmiyor gibi görünüyordu. Telefon çalınca bile kafasını çevirmemişti. O saçlarının arasına kafamı sokasım geliyordu. Boyun girintisine burnumu sürtmek.. Telefonu kapadığımda bakışlarımı hiç kaçırmadım. Sigarasının sonuna yaklaşırken her zamanki gibi sigarasına hüzünle bakmasını bekledim ama bu sefer donuk gözlerle bakıp sadece

"Hıh" diye küçümser bi gülüş atıp sertçe söndürdü. Ayağa kalkıp yerdeki askılısını üstüne geçirdi. O güzel kalçalarının başında bitiyordu. Diğer eşyalarını da elinde top yapıp sigara paketini tekrar çantanın içine attı ve çantasını da koluna taktı bana döndü ona göre sert olan ve ondan daha önce hiç duymadığım bir ses tonuyla ifadesizce

BEDENHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin