kapittel 2

33 1 1
                                    

Jeg gikk ut av bilen. Pappa kom mott meg og tok meg bak ryggen. Vi gikk mot gutten som sto der og så på meg. "Dette er Scott" sa pappa og pekte på gutten. Han så ut til å Være rundt 16 år. Scott rakte ut hånd, jeg tok ut hånda å hilste på han "Scott, og du er?",sa han og smilte. "Zoe", sa jeg uten å smile. Jeg hva jo fremdeles sur på pappa fordi vi måtte flytte.
En dame stå bak Scott. Hun hadde krøllete svart hår. "Melisa, kan Zoe bo her", sa Pappa som om de hadde vært sammen med hadde gått fra hverandre, jeg tror også at de har vært det. Melisa så på meg og sa "Scott da får du passe på henne fordi jeg skal jobbe fra 7am til 7pm. Da Tener jeg litt ekstra penger. Men Rafael hvor lenge skal hun Være her." "Kan hun bo her i en uke, jeg skal jobbe på en stasjon litt nedi her og jeg skal bo et sted som det er bare plass til meg. " Pappa gikk mott bilen og henta tingene mine. Han Ga dem til meg og satte seg I bilen og kjøre videre.
"Zoe, vil du komme inn.", sa Scott. Jeg nikket og gikk inn I huset. Huset var stort. Jeg så meg rundt og så et stort bilde på vegen av Scott. Men det var når han var rund 3 år. Han holt en baby I armene. "Det er deg" sa han og felte en tåre. Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Jeg så på han og smilte. Scott tørket bort tårene og så på mobilen sin. Jeg tror at han hadde fått en melding siden han gikk ut av døra med en gang. Hvorfor lott han meg Være her I igjen og hvorfor gikk han så fort ut døra?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nå I det siste har jeg hatt skrive sperre. Jeg beklager så mye får skrive feil.
Som du sikkert har sett jeg har fått nytt Cover. Det er laget av Alvis123 tusen takk den er sykt fin.😍😍

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Mar 04, 2016 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Beacon HillsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora