12. Bölüm - Oyun

354 28 16
                                    

" Çiftlikteki rehabilitasyon paketlerimiz 3 aylık ve 6 aylık halinde düzenleniyor Rachel. Her paket bitiminde de ufak bir eğlence düzenleyerek çocuklarımızı uğurluyoruz. Bu hafta sonu yeni mezunlarımız olacak ve onlar için yapacağımız eğlencenin hazırlıklarına başladık. Pazartesi günü de yeni çocuklarımız gelecek."

Rachel birden yerinde dikleşti.

" Siz hiç merak etmeyin. Tam sizin istediğiniz gibi bir parti hazırlayacağım! Angel benimle gel!" Genç adamı beklemeden yürümeye başlarken Angel ellerini çaresizce açarak pufladı. " İşte bu yüzden bu parti olayını ondan saklıyordum."

Genç kadın dudaklarında kararlı bir gülümsemeyle ilerliyordu. Sonunda Alex Robinson'a kendini kanıtlama fırsatını yakalamıştı. Ona şimdiye dek gördüğü en güzel partiyi hazırlayacaktı...


****************************************


" Anlamıyorum Angel neden çiftliğe seyyar bir lunapark getirtemiyorum? "


Angel ensesindeki saçları kaşıyarak karşısındaki inatçı ve anlamamakta ısrar eden kadına baktı. Rachel burada geçirdiği zaman boyunca acaba hiç mi bir şey öğrenmemişti? Saçma sapan öneriler sunup duruyordu. " Planör uçak gösterisi ve o ünlü pop grubunun konseri neden yapılamazsa ondan Rachel." Angel ellerini masanın üzerine koyarak parmaklarını birbirine geçirdi ve ciddi bir yüzle Rachel'a baktı. " Anlaman gerek. Lindsay'in dediği gibi burada bir sosyete partisi düzenlemeyeceğiz. Sade ve Alex'in de onaylayabileceği türden bir şey olmalı. Alex'i tanımamış gibi konuşmanı anlayamıyorum. Sence o bu saydıklarını kabul eder mi?" Rachel dudaklarını bükerek kollarını göğüslerinin üzerinde kavuşturdu. Ne kadar kabul etmek istemese de biliyordu ki Alex asla bu önerilerini kabul etmezdi. Angel saymaya başladı.


" Öncelikle Alex asla bu parti için ayırdığı bütçenin dışına çıkmana veya kendinden bütçe eklemene izin vermez. Unutma ki Alex bundan sonra da aynı partilerden vermeye devam edecek. Onun aşamayacağı bir parti düzenleyemezsin. Sade ve onun belirlediği bütçeye uygun olmalı. İkinci olarak her çocuğun eğlenebileceği bir parti olmalı. Onları ve hayvanları korkutacak bir organizasyon yapamayız. Uçak gösterisi veya konser... Bunların ne kadar uygunsuz olduğunu anlıyor musun? "


Rachel sonunda Angel'ın bakış açısını kavramaya başlamıştı. " Ben sadece partinin çocuklar için unutulmaz olmasını istiyorum." Angel anlayışla arkadaşına gülümsedi. " Bundan öncekiler nasıl unutulmaz olduysa bu da öyle olacaktır Rachel. Ne kadar şaşalı olduğunun bir önemi yok, ne kadar özel olduğu önemli." Özel... Rachel birden yerinde dikleşince Angel irkildi. Genç kadının gözleri sonunda bulduğu fikirle pırıl pırıl olmuşlardı. Angel yutkunarak Rachel'ın birazdan yumurtlayacağı yeni öneriye hazırlandı...



*****************************************


Alex bütün bu gizemlerden bıkmıştı artık. Rachel Jones veda partisinin hazırlanmasına yardım etmeye gönüllü olduğundan beri zaten diken üzerindeydi. Her an çiftliğin kapısına dayanacak kötü sürprizlere kendini hazırlamıştı ama şimdiye dek çiftliğe gelen tek grup Rachel'ın kuaför ve terzi takımıydı o kadar. Onlar da çocuklar ve Rachel'la birlikte büyük salona kapanmışlar sessizce büyük gizemlerine hazırlanıyorlardı. Kardeşi bile Rachel artık nasıl bir şey hazırlıyorsa büyük bir keyifle onu hazırlıkları görmekten men etmiş, kapının önüne koruma gibi dikilmişti. Başındaki şapkayı çıkarıp bacağına vurarak üzerindeki tozu silkelerden Angel'a doğru ilerledi. Bu çiftlikte ondan daha iri tek kişinin kardeşi olması ne yazıktı. İsterse Angel'ın onu durdurabileceğini biliyordu yani kaba kuvvetle içeri giremezdi. Şapkasını yeniden başına yerleştirirken kapıyı işaret etti.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 24, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Number OneWhere stories live. Discover now