👩‍❤️‍👨 İLK GÖRÜŞ 👩‍❤️‍👨

24.3K 413 233
                                    

Medyada rüya.

Hayat karşımıza bazen üstesinden gelemeyeceğimiz zorluklar çıkarıyor. Ve biz bu zorlukları yenmeye çalışırken altında kalabiliyoruz. Karşımıza hiç tanışmak istemeyeceğimiz ya da iyiki tanımışım diyeceğimiz insanlar çıkarıyor. Sanırım bende böyle bir kaosun içerisindeydim.
.....

Sabahları alarm yerine annemin cırtlak sesiyle uyanırdım. Yine böyle günlerden birindeydim. Annem aşağı kattan deli gibi ismimi bağırıyordu. Ama bir terslik vardı ki bugün cumartesi!!

" efendim annee ?? " dememe kalmadan annem odama baskın yaparcasına daldı.
"Üzerini değiştir ve derhal aşağıya gel. Kardeşlerin ve seninle çok önemli bir konu hakkında konuşacağım. Çabuk ol! "
Annemi ilk defa bu kadar telaşlı ve heyecanlı gördüğüm için yataktan fırladım. Gerçekten çok merak ediyordum.
Zaten bir insanın başına bela ya meraktan ya da ..... gelirmiş derler. Neyse pislesmeyelim.
Beyaz kapaklı oldukça şık duran giysi dolabımın kapaklarını hızlıca araladım. Altıma siyah bir şort ve üzerimede siyah bir tişört giydim. Aynadaki görüntüme takıldı gözlerim. Kendimi beğenmiyordum.
Odamdan çıktım ve aşağı doğru ilerlemeye başladım. Abim Deniz ve küçük kız kardeşim hayal oturmuş beni bekliyorlardı. Hızlıca yanlarına gittim ve boş bir koltuğa oturdum.
" evet anne seni dinliyoruz. "
"Hmmm. Çocuklar şey. Bunu konuşmayı sizinle çok düşündüm ama fırsatını bulamadım. Fazla uzatmak istemiyorum. Ben bir kaç aydır Kenan Keskin ile bir ilişki yaşıyorum ve evlenmeyi düşünüyoruz. "

Beynim 1 dakikalığına dışarıdan gelen sesleri algılamayı kesti. Gözlerim buğulanmaya başladı. Duyduklarıma inanamiyordum. Annem şu son günlerin ünlü iş adamıyla aşk yaşıyordu ve bunu biz şimdi mi öğreniyorduk ?

Kendimi konuşmaya zorlayarak
"Se-sen ne diyorsun anne ? Hani babamı seviyordun ? Nasıl yaparsın sen bunu ya ? " dedim. Gözlerimden bir kaç damla yaşın süzülüp gitmesine izin verdim.

Deniz abim uzun bir süre annemi süzdü. " ne zamandır 'aşk' yaşıyorsunuz bu adamla esin hanım ?" Abim aşk kelimesini vurgulamıştı.
Annemin gözleri dolmuştu ve buna gerçekten dayanamazdim.
" Deniz, rüya yapmayın çocuklar böyle. Babanız öleli çok oldu. Yalnızlıktan sıkıldım ne yapabilirim. Bende bir insanım. "
Duyduklarımla şok olmuştum resmen.
Ayağa kalktım ve bağırarak " anne sen ne diyorsun ya ? Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu ? Sen utanmıyor musun kocaman çocukların var. Yalnızım diyorsun. Biz neyiz ? Boş gezenin boş kalfası mi ? " dedim.
Deniz abim "rüya yeter. Anne ben bu adamla tanışmak istiyorum. Madem aşk yaşıyorsunuz ve evlenmek istiyorsunuz bu adamı bizde tanıyalım. " dedi.

" Ben size inanamıyorum ya. Nasıl olurda böyle davranabilirsiniz ? Madem benim fikirlerim dinlenmiyor, eyvallah kafanıza göre takılın ben karışmıyorum ve yokum! " diye bağırmaya başladım. Merdivenleri 2'serli 2'serli çıkarak odama vardım. Deli gibi ağlıyordum. Onun evlenmesini istemiyordum. Annem evlenirse bizi unutur diye düşünüyordum.

Yaklaşık 2 3 saat kadar ağladım ve şu içmek için aşağı indim. Deniz abim ve hayal yoktu. Annem oturma odasında oturmuş hıçkırarak ağlıyordu. Yutkundum. Onu çok seviyor olmalıydı. Bu yüzden de söylediklerime kırılmıştı. Kararımı vermiştim. Onun için buraya gelmelerine karşı çıkmayacaktim. Hiç ummuyordum ama belki iyi bir insan olabilirdi.
" anne ? " dedim kısık bir sesle.
Beni duymuş olacak ki kafasını doğrulup bana baktı. "Kızım. Bak gerçekten onu görsen sende çok seversin. Bir şans ver gelsinler. "
Annemin çocuk gibi çıkan sesi karşısında gururuma boyun eğdim ve " Tamam. Gelsinler bugün. " dedim ve odama çıktım. Annemin arkadan gelen sevinç çığlıklarını duymuştum. Nedense onun bu hali beni gülümsetmisti. Ama bu sevinçten yoksun bir gülümsemeydi.
------------
Sonunda hazırlanmıştim. aynadaki yansımam gerçekten çok hoş gözüküyordu. Bir erkek olsam açık ve net kendime aşık olurdum. Son olarakta pembe dudak parlatıcımi sürdüm ve aşağı indim. Annem sofrayı hazırlıyordu. Gerçekten bir telaş icerisindeydi. Ve annem ilk defa bu kadar güzel bir yemek masası hazırlıyordu. Buna bozulsam da belli etmedim.
Kapı çalmaya başlayınca geldiklerini anladım. İçimde anlamadığım bir heyecan vardı.
Annem koşarak kapıyı açtı ve hayatımda hiç görmediğim yabancı adama " hoşgeldin hayatım. " deyip sarıldı. Doğruyu söylemem gerekirse adam baya yakışıklıydı. Yanında turuncu saçlı bir kız vardı. Sanırım Kenan denilen adamın kızıydı. Annemin bana Kaş göz işareti yapmasıyla Kenan abiye gülümseyerek " hoşgeldiniz. Buyurun." Dedim. "Merhaba rüya değil mi ? " "Evet ben Rüya."
Deniz abim Kenan'a kötü kötü bakıyordu.

Kapının tekrar çalmasıyla kapıya yöneldim. Kapıda aşırı yakışıklı bir çocuk vardı. Meteorda denilebilirdi. Doğruyu söylemek gerekirse ilk defa böyle bir erkekle karşılaşıyordum. "Çekilicek misin artık? " diye o güzel sesiyle bana hitap edercesine konuşunca olduğum yere çivilendim. Tam o sırada arkada annemin sesini duydum. "Atakan oğlum hoşgeldin. Bak bu rüya. Benim kızım. Rüya bu da Atakan. Kenanın oğlu. Yeni kardeşin. "
Evet hayat yine bana götünü göstermişti. Ama neden ya ? Hayatımda ilk defa bir erkeğe ilk görüşte vurulmuştum ve o kişi benim kardeşim çıkmıştı. Birazcık şansım olsaydı keşke...

Arkadaşlar bölümlerde düzenle yapıyorum bu nedenle en baştan okuyun. Böyle daha güzel ve düzgün olduğunu düşünüyorum iyi okumalar 😍😍😍😍😍

❤ÜVEY ABİM❤ Where stories live. Discover now