~16~

654 29 26
                                    

Adela Emrenin dudaklarında erirken kendine gelerek sertce Emreni itti. Sinir ve şaşkınlıkla Emreni süzdükten sonra koşarak çıkıp gitti. Emre Adelanın arkasından koşsada, son anda vazgeçti. Elleri dudaklarında gülümseyerek eve girdi...

Adelanın elleri dudaklarında, şaşkın şaşkın yürüyordu, olanlardan hiç bir şey anlamamıştı...

Adelanın ağızından.

Hala olanlar aklımdan çıkmıyordu. Ben ne yaptım ya? Neden Emrenin evine gittim? off rezil oldum. yarın Emrenin yüzüne nasıl bakacağım...

Filizin ağızından.

Odama kalkıp yatağıma uzandım gözlerimi kapamak istiyordum ki telefonum çaldı. Telefona baktığımda Denizin aradığını gördüm. Daha şimdi konuşmadık mı neden aradıkı beni? kötü bir şey mi oldu acaba?
"Efendim aşkım"

"seni görmem lazım"
Şaşkınlıkla yatağımda fırladım "Bu saatte mi? Delirdin mi sen Deniz?"

"hayır delirmedim, seni okulun önündeki parkta bekliyorum"

"Tamam "diyip yataktan kalktım hazırlanıp evden çıktım.

Parka varmaya az kalmışken arabayı durdurdum. Arabadan inip parka geçtim. Denizin beni beklediğini görüp ona yaklaştım. Sadece gözlerime bakıyordu. Denize bakarak "Bir şey mi oldu Deniz?" dediğimde ellerimden tuttu ve "Seni çok özledim, senden bir şey istesem yapa bilirmisin?" 

"Tabi yaparım da, peki ne istiyorsun?"

"Bu gece benim yanımda kalmanı istiyorum " dediğinde sustum , sustuğumu gördüğünde gülümsemeye başladı ve"istediğimi yaparım söyledin,  yoksa vazgeçtin mi?"  .

"Hayır vazgeçmedim " dediğimde gülümseyerek "Gidelim o zaman ".
Şaşkın şaşkın bakarak "Nereye?"
"Hadi gel bize gidiyoruz, annem evde yok zaten". Aklıma min türlü şeyler gelmeye başladı,  ne yapacak ki? Neden evine götürüyor? Aslında korkmaya başladım. "Tamam" diyip arabaya taraf gittik.

Mahalleye varmaya az kalmıştı. Çok geç olduğundan mahallede hiç kimse gözükmüyordu. Arabayı durdurub, arabadan indik etrafa göz gezdirdikten sonra Denizin ellerimden tutarak evlerinin kapısına kadar çekmesi benim heyecanımı dahada artırıyordu.

Kapıyı açıp içeri geçtik,  dediği gibi evde hiç kimse yoktu. Deniz bana bakarak "Hadi, gel" diyip odasına götürdü. Odaya girdiğimde kalbim duracak gibi çarpmaya başladı.
Ne oluyor ki?  anlamıyorum,  neden bu kadar korkuyorum?

Deniz bana bakarak "şimdi istediğimi yapa bilir misin ?"  dediğinde ne söyleyeceğimi bilmedim Deniz karşımda gülümsemeye başladı ve "Yoksa korkuyor musun?"
"Hayır korkmuyorum" dediğimde beni yatağina götürdü ve" Hazır mısın?"  diyip gözlerime baktı. Sevdiyim adam benden bunu mu istiyor? Ne yapacam şimdi?  çok korkuyorum. Bu korkumu hiss etmesin diye gülümseyerek "Evet, hazırım, peki ne yapmamı istiyorsun ?".
"Sadece bana sarılıp uyumanı istiyorum" dediğinde şaşkınlıkla yüzüne baktım "Benden gerçekten bunu mu istiyorsun? "
"Evet.  sen ne zannetin ki? 
Sorduğunda ne söyleyecğimi bilmeden "Ben aptalım ya,  tamamen yanlış anladım.  Delisin sen . SENİ ÇOK SEVİYORUM " diyip sım sıkı Denize sarıldım. Kokusunu içime çektim...

Sabah olmaya az kalmıştı gözlerimi açıtığımda Denizin mışıl mışıl uyuduğunu gördüm biraz onu izledikten  sonra yataktan kalktım Ve evden çıktım. Böyle bir günün her zaman hayalini kuruyordum. Denize sarılıp uyumak çok güzeldi...

Adelanın ağızından.

Sabah olduğunda yatağımdan hiç kalkmak istemiyordum Emrenin yüzüne bakmak filan hiç düşünmek istemiyorum. İşe gitmesem mi? Nasıl gitmeyim ya olmuyor ki. Kendi kendime konuşa konuşa yataktan fırlayıp kalktım.

Hazırlanıp aşağı indim aklıma Ramin geldi telefonumu götürüp Ramini aradım telefonu yine açmıyordu. Hala bana küsmüdür? Off Ramin ya. Nerdesin sen?
Kapıdan çıkıp okula gittim...

Okula vardığımda Denizle Filizi görüp onlara yaklaştım. Biraz konuştuk Ramini onlarda görmemişler okula yine gelmiyor. 
Neden böyle yapıyor ki?  anlamıyorum.  Nereye kayp oldu bu adam? hiç kimse bilmiyor.

########

Dersin bitmeyine az kakmışken hazırlanıb okuldan çıktım. Şirkete gittim. Ama hiç gitmek istemiyordum olanları düşündükce kendimden çok utanıyordum.

Şirkete girdim masama geçıp oturdum etrafa baktım Emre gelmiş mi acaba? Diye düşünüyordum ki, birden Emrenin bana seslediğini duydum. Ama hiç duymamış gibi yapıb karşımdakı dosyalara baktığımda Emrenin kapısının açıldığını gördüm ve başımı aşağı dikib görmemiş gibi yaptım. Bana taraf geldiğini hiss ediyordum. Yüksek sesle "ADELA, BENİ DUYMUYORMUSUN!? " dediğinde ayağa kalktım "Şey, bana mı seslendiniz?
"Evet sana seslendim " diyerek üzerime doğru gelmeye başladı. Şaşkınlıkla yüzüne bakıyordum .
Aniden ellerini sertce masaya koyarak bana doğru yakınlaşmağa başladı. Ben istemsizce geri gederken o daha da üzerime doğru geliyordu. Kulağıma yaklaşarak "Dün kıskandın mı beni? " dediğinde bir az susutum sonra ise "Ne alakası var ya" diyip Emreden uzaklaştım. Aslında bir az kıskanmış ola bilirdim...

Filizin ağızından.

Denizle vedalaşıp eve döndüm odama kalkıp banyoya girmek istiyordum ki,  telefonuma  mesaj sesi  geldi. Mesajın Denizden olduğunu zannedip telefona doğru koştum.  Mesajın Raminden gediğini görüp çok şaşırdım ve okumaya başladım.
"Merhaba Filiz  seninle acilen konuşmam lazım, telefonda olmaz seni evinizin önünde arabada bekliyorum çabuk gel. Hiç kimseye bir şeyler söylemeden ."
Ne söyleyecek ki? Diyip hazırlandım hiç kimseye bir şey söylemeden evden çıktım.  Raminin arabaya yaslanmış olduğunu görüp Ramine taraf yürüdüm.  Çok sinirli gözüküyordu. Ve ben gülümseyerek "nasılsın Ramin?" dediğimde. Bana bakarak"Arabada konuşalım"  diyip kolumdan tuttu ve kapını açıp beni sertce arabaya soktu "NE YAPIYORSUN" diyerek bağırmağa başladım. Bağırmamı umursamadan arabaya binip Arabayı çalıştırdı ve hızla uzaklaştı.........

Okuduğunuz için teşekkürler)
Yorumlarınızı bekliyorum)

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Mar 01, 2016 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

HAYALENDonde viven las historias. Descúbrelo ahora