Desertul

928 51 32
                                    

Hei!  Toti avem preferințe când vine vorba de desert,  dar în unele cazuri asta se împarte în funcție de zodie! Mai jos am "pregătit " deserturile pe care zodiile le iubesc sau pur și simplu le plac. Ati incercat ceva de aici?

Berbec: tartele cu lamaie, ruladele cu fructe de padure sau Red Velvet cupcakes sunt deserturile pe care acest semn nu le refuza niciodata. De asemnea ii place mousse-ul de ciocolta cu frisca. Berbecul apreciaza de asemenea si deserturile sanatoase si mai light pe baza de fructe, iaurt si miere. Il impresioneaza mai mult ca sigur si un fondue de ciocolata cu fructe exotice.

Taur: este o zodie traditionalista, chiar si cand vine vorba de desert. Taurului ii plac prajiturile de ciocolata cu multa crema de vanilie sau frisca. Adora placinta cu mere sau prajiturile cu morcov si crema de branza.

Gemeni: aceasta zodie prefera deserturile light si aerate, de aceea in topul preferintelor este mousse-ul de ciocolata cu fructe si frisca. Ii place insa foarte mult si inghetata, cum ar fi cea de fistic sau pepene, ori cele cu gust mai neobisnuit de ghimbir, cocos sau ceai verde. Tine cont ca e un semn pretentios, iar desertul trebuie sa fie de calitate.

Rac: nu va refuza niciodata trufele de ciocolata sau un croissant cu crema fina de ciocolata. Racul preferta deserturile mai consistente de aceea se da in vant dupa placintele cu umpluturi cremoase, cheesecake cu fructe sau inghetata, tartele.

Leu: acest semn are un mare apetit pentru dulciuri, de aceea nu va refuza niciodata orice fel de desert. Prajiturile cu multa crema de vanilie, sau cele cu topping de caramel vor fi mereu pe gustul Leului. De asemnea orice fruct insotit de crema sau frisca, sau chiar si biscuiti cu ciocolata impreuna cu un pahar de lapte vor satisface pofta de dulce a acestui semn.

Fecioara: ciocolata alba, cheesecake sau deserturile cu fructe facute cu iaurt si foarte proaspete se afla in topul preferintelor acestui semn. Ii plac si prajiturile cu ciocolata fina, dar si cele cu gust puternic de vanilie, biscuitii integrali, dar si simplii biscuiti cu lapte.

Balanta: acest semn prefera deserturile light de regula cu multa gelatina sau jeleu. De asemenea adora inghetata fina, mousse-ul cu gust de lamaie si tartele. Balanta nu va refuza niciodata bomboanele, cremele sau ciocolata cu alcool. Bomboanele cu lamaie sau fructe de padure si ciocolata neagra sunt pe lista de preferinte.

Scorpion: acestui semn ii place orice fel de desert care contine alcool, cum ar fi perele in vin. Ii plac prajiturile cu ciocolata sau cele cu crema de cafea, trufele de ciocolata sau chiar ciocolata neagra simpla.

Sagetator: adora deserturile cat mai exotice si inedite. Pe lista lor se afla cele facute cu seminte de rodie sau budincile. Sagetatorului ii plac baclavalele, in general dulciurile bucatariilor internationale si produsele de pariserie frantuzesti.

Capricornul: nu este pretentios cand vine vorba de desert si va manca cu placere si o simpla gogoasa cu ciocolata. Apreciaza de asemnea si un chec simplu cu inghetata, placinta de mere sau o prajitura cu banana care e umpluta cu ciocolata sau banana split. Este de asemenea mare amator de milkshake.

Varsator: o alta zodie care iubeste mousseu-urile, dar si prajiturile care se pot manca cu jeleu de fructe sau inghetata. Varsatorul e mare fan al eclerelor cu ciocolata si al prajiturilor cu fructe exotice si lichior. Ii place branza chiar si atunci cand manaca un desert, fie un cheesecake sau produse de patiserie cu branza dulce.

Pesti: aceasta zodie prefera deserturile simple, cum ar fi o inghetata cu vanilie, ciocolata sau capsuni. E mare fan al placintelor de orice fel, dar de multe ori se va multumi cu un platou de fructe exotice de toate felurile ca si desert.

Sper ca v-am făcut pofta! :) Totuși,  care v-ar plăcea mai mult sau din care ați vrea sa gustati?  :D

ZodiiWhere stories live. Discover now