Sex?

1.4K 45 28
                                    

Berbec

Femeile: Pentru ca sunt foarte impulsive, sunt adesea complicate si greu de inteles. Sunt spontane, sarmante si temperamentale. Sunt foarte entuziaste in pat si ideea de act sexual „animalic" le excita la maxim, de aceea muscaturile, zgarieturile si semnele pasiunii sunt foarte comune dupa sexul cu o femeie-berbec.

Barbatii: Neconventional si pasional, sexul cu un barbat-berbec nu va fi uitat usor. Sunt energici, carismatici, inventivi si imprevizibili. In pat, se asteapta ca partenera lor sa contribuie activ la propria-i satisfacere. Sunt nerabdatori, asa ca preludiul este aproape intotdeauna inexistent sau foarte scurt.

Zodii pentru flirt si aventuri de-o noapte: Berbec, Fecioara, Balanta, Capricorn

Zodii compatibile sexual: Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator, Pesti

Zodii incompatibile sexual: Taur, Rac, Scorpion

Taur

Femeile: Sunt vulnerabile si posesive. Senzuale si seducatoare, te vor atrage cu limbajul corporal caruia pur si simplu nu-i poti rezista. Au un apetit sexual foarte generos, asa ca frecventa actelor sexuale nu va fi niciodata... dezamagitoare.

Barbatii: Actul sexual nu poate fi satisfacator pentru tauri daca nu au parte de un context favorabil. Diversitatea sexuala si experimentele nu ii atrag foarte tare, insa, pe de alta parte, isi stapanesc foarte bine „repertoriul".

Zodii pentru flirt si aventuri de-o noapte: Berbec, Taur, Scorpion, Varsator

Zodii compatibile sexual: Rac, Balanta, Capricorn, Pesti

Zodii incompatibile sexual: Gemeni, Leu, Fecioara, Sagetator

Gemeni

Femeile: Carismatice si istete, femeile-gemeni pur si simplu detesta monotonia. Nu se vor opri de la nimic cand vine vorba de satisfacerea curiozitatilor si a fanteziilor sexuale. Despre nativele acestei zodii se spune ca fac cel mai mult sex pentru ca au nevoie sa-si satisfaca toate dorintele si „curiozitatile".

Barbatii: Urasc rutina si sunt manati de dorinta de a-si duce la bun sfarsit propriile „planuri" si dorinte ascunse. De multe ori barbatii-gemeni sunt perceputi ca ipocriti, inclusiv in viata sexuala si de cuplu, insa in realitate sunt doar neintelesi.

Zodii pentru flirt si aventuri de-o noapte: Gemeni, Fecioara, Scorpion

Zodii compatibile sexual: Berbec, Leu, Balanta, Sagetator, Varsator

Zodii incompatibile sexual: Taur, Rac, Capricorn, Pesti

Rac

Femeile: Sunt sensibile si le place stabilitatea in tot ce are legatura cu viata amoroasa. Odata ce i-ai castigat increderea, insa, femeia-rac va face orice pentru a te satisface din punct de vedere sexual.

Barbatii: Sunt atrasi de femeile foarte frumoase, au gusturi foarte sofisticate si sunt perceputi, de mult ori, ca fiind „pretentiosi". In pat racii prefera sa fie profesori, sa conduca, sa dea indicatii si sa ofere rasplata sau mici pedepse cu tenta erotica.

Zodii pentru flirt si aventuri de-o noapte: Rac, Leu, Capricorn

Zodii compatibile sexual: Taur, Fecioara, Rac, Pesti

Zodii incompatibile sexual: Berbec, Gemeni, Balanta, Sagetator, Varsator

Leu

Femeile: Leoaicelor le place sa fie admirate, sa flirteze, sa incite. In viata sexuala sunt total imprevizibile, in special pentru ca se ghideaza intotdeauna dupa stare. Prefera sa fie dominate de partener, iar „sarcina" partenerilor este sa le admire corpul si frumusetea.

ZodiiWhere stories live. Discover now