KARAKTERLERİN TANITIMI

5.9K 172 7
                                    

 Gece SOYLU: Gece 2 yıl önce yaşadığı o talihsiz olaydan sonra asla eski Gece olmadı. Eski mutlu, heyecanlı, sevecen, komik, her zaman gülen hatta herkes ona tebessüm diye seslenilen Gece değil; Soğuk, mozoşist, sadist, umursamaz, hemen sinirlenen, bütün spor dallarını öğrenen, silah ve bıçak kullanmakta ustalaşan profesyonel olmuş  ve gülümsemeyen Gece gelmişti. Motor sürmeye ve yarışlarına katılmaya bayılır. Savaş'lada bu motor sevdası yüzünden tanışmış sonradansa yakın arkadaş olmuşlardır. Araba kullanmayıda sever ama genellikle motor sürer. Yanında sadece en yakın arkadaşları Hilde, Tuana, Sinem, Tekin, Savaş ve Çağrı kalmıştır. O 2 yıl içinde Gece YerAltının Duman'ı olmuştu. Gece'ye Duman demeleri Gecenin sigara dumanı gibi zararlı ama aynı zamanda fark ettirmediği özelliği yüzünden diyorlar. Gece YerAltında okadar ünlüdürki herkesin dilinde Duman vardır. Fakat kimse Duman'ın kim olduğunu bilmez ve merak ederler. (Luanna Perez)

Sinem ÇAKILTAŞI: Sinem Gece'nin en yakın arkadaşlarından biridir. Gece'nin yaşadıklarına benzer olaylar yaşadığı için hayatında hep Gece'yi örnek alır. Tek fark Sinem hep güler ama sinirlendiğinde gözleri kararır onu sinirlendirenleri öldüresiye döver. Sinem grubun neşe kaynağıdır, her türlü her yerde espri yapar ve ortamı yumuşatmada üstüne yoktur. Motor ve Araba sürmeyi çok sever Gece'nin aksine sadece kick boks dersleri almış ve silah ve bıçak kullanmayı öğrenmiştir. Oyu hep arabadan yanadır. YerAltının Çakal'ı olmuştur. Her şeyde bir kurnazlık yapar çakallık yapar ve o işini tamamlardı. Gece'nin çetesinde olduğu için kimsenin kimliği bilinmiyor ve merak ediliyordur. ( Gigi Hadid)

Hilde KORKMAZ: Hilde, Sinem gibidir ama her zaman atarlıdır. Küçücük şeylere sinirlenebilen bir tiptir. Atarları Tuana ve Sinem'de işe yararken Gece'de asla yaramaz. Çünkü Hilde Gece'ye karşı çok saygılıdır. Hilde dedikodu, alışveriş manyağı deli dolu bir kızdır. Motor sürmeyi çok sever aynı zamanda araba sürmeyide sever. Hilde ise sadece mauy thai öğrenip bıçak ve silah dersleride almıştır. YerAltının Delisi'dir. Herzaman çılgın hareketler ve psikopatça fikirler bulduğu için herkes ona Deli der. Kendisi bu lakabtan gerçekten memnundur. ( Barbara Palvin)

Tuana KESKİN: Tuana aralarında en çok Gece'ye benzeyendir. Sessizdir ama kızlarla dedikodu yapmayı çok sever. Biriyle kavga ederken onu sadece Gece ayırabilir. Onu yaşadığı bataklıktan Gece kurtardığı için hayatını ona borçluydu ve bir yemin etmişti. Gece'ye karşı asla bir saygısızlık yapmayacak ve onu ölümüne pahasına koruyacaktır.Gece gibi motor sevdalısıdır. Zorunda kalmadıkça arabaya binmez. Jujutsu dersleri almış aynı zamanda bıçak ve silah kullanmayı öğrenmiştir. Grubun sakinleştiricisidir. YerAltında Sessiz Asi diye anılır. Her şeyde sessizce yaklaşır bir asi gibi olduğu durumu kan gölüne çevirir. ( Maia Mitchell)

ERKEKLER HAKKINDAKİ BİLGİLER

Aras BULUT: Aras babası yüzünden acımasızlaşmış aynı zamanda hissizleşmiştir. Aras babasının yaptıklarından sonra dünyaya tamamen farklı bir açıdan bakmaya başlamış ve YerAltına girmiş. Aras YerAltının en önemli kişileri arasında. Lakabıysa Ateş'tir. Her yeri bir ateş gibi yakar ve arkasında sadece küller bırakır.Motor sürmek hobisidir, arabada sürer ama genellikle motor. Bütün dövüş dallarını biliyor ve silah ve bıçak kullanmada profesyoneldir. Hayatında güvendiği kişiler sadece Uzay ve Evren, Mete, Savaş ve kız kardeşi Arya'dır. Savaş Aras'larla fazla takılmaz motor yarışlarını ayarlardır. ( Francisco Lachowski)

Uzay KILIÇ: Uzay yemeği, soğuk espiriyi, kahkaha atmayı, eğlenmeyi seven biridir. Herkes onun ve ikizinin hallerine gülerler. İkiziyle araba kullanmayı çok severler ve jujutsu bilir. Silah kullanmak her zaman ona daha kolay gelmiştir ama her ihtimale karşı bıçak kullanmayıda öğrenmiştir. İkizi Evren'le çok benzedikleri için onları ayırt etmek çok kolay olmuyor. Uzay'mı Evren'mi olduğunu anlamalarını sağlayan tek şey Uzay'ın sağ gözünün biraz ilerisinde ben vardır. Uzay sinirlendiğinde gözü hiçbişey görmez ve etrafına naptığını bilmez. O kadar eğlenceli bir çocuğun sinirlendiğinde böyle olması yüzünden o ve ikizine Tehlikeli İkizler derler. Dışarda ne kadar eğlencelilerse ciddi bir ortamda ne yapacaklarını gayet iyi bilirler. ( Alex Stokes)

Evren KILIÇ: Uzay'ın ikizidir. Hareketleri ve davranışları aynı Uzay'a benzer. Sinirlendiğinde Uzay'a göre daha sakin olur ve sinirini kontrol edebilir. Araba kullanır ve ikiziyle jujutsu öğrenmiştir. Bıçak ve silah kullanmayı biliyordur tercihi bıçaktır. Fakat onun hassas noktası olan ailesinden vurarsanız hiç tanışmamak istiyeceğiniz bir Evren'le karşılaşırsınız. (Alan Stokes)

Mete BOĞUK: Mete grubun en sakinidir. Her şeye olumlu bakar ve bir çözüm bulur. Sinirlenmesi zor olan biridir, hassas noktası olan kardeşi hakkında ileri geri konuşurlarsa onları öldürmeden yada işkence etmeden asla bırakmaz. Motor sürer ve gerekmediği sürece asla arabaya adımını atmaz. Mauy Thai dövüş sanatını bilir. Silah ve bıçak kullanmada üstüne yoktur. YerAltı'nda Dövmeli Psikopat diye anılır. Dövmeli Psikopat demelerinin sebebi kollarında dövme olması ve sinirlenince adeta bir psikopata dönmesi yüzündendir. Burnunda piercing, kulaklarında delik ve smiley'ı vardır. (Alex Mapeli)

Savaş SERİN: Savaş motor yarışlarını kurucusu ve zamanlayıcısı. Herkes motor yarışı yapmak için ona sormak zorundadır.Savaş bir zamanlar YerAltı'nın lideri olduğu için kimse Savaş'a bulaşmaya cesaret edemez ve saygı gösterirler. Savaş bütün dövüş dallarını bilir. Silah ve bıçak kullanmada ustadır. Motorlarına adeta aşkla bakar ve onlara dikkat eder. Savaş Aras'ın güvendiği sayılı kişilerdendir. Çünkü  Aras ve Savaş çocukluk arkadşlarıdır. Aynı zamanda Gece'ninde yakın arkadaşıdır.(Sean O'dennel)

Evet karakterleriminiz tanıtımları ve kişileri. Bazı kitaplarda karakterler çok merak ediliyor ve isimleri bulunmayınca hayal kırıklığına uğruyoruz bu yüzden ben karakterlerin yanına hayalimdeki kişileri yazdım. İyi akşamlar okurkuşlarım...

Gecenin ParıltılarıWhere stories live. Discover now