Isabella Orphelia Greengrass

264 31 2
                                    

Öncelikle merhabalar! Ben Isabella Orphelia. 19 yaşındayım. Karanlık sanatlara bayılırım. Bunun getirdiği pozitif enerjiyle birlikte, büyük ihtimalle gerçek bir Slytherin olduğum için benim kadar gururlanan nadir birkaç insan vardır. Safkanım. Ailem yüzyıllarca kanımızı saf tutmayı başardı. Öyle de devam edeceğe benziyor. Mezun olduktan sonra Sihir Bakanlığı'nda " Esrar Dairesi" bölümünde çalışmaya başladım. Ve hayır, sanılanın aksine orada büyücülük dünyasının en gizemli sırları yatıyor, sadece saçma sapan kehanetler değil. 

Hogwarts'a katıldığımdan beri, neredeyse tüm Slytherin binasıyla sağlıklı ilişkiler geliştirdim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hogwarts'a katıldığımdan beri, neredeyse tüm Slytherin binasıyla sağlıklı ilişkiler geliştirdim. Ve şu an - her yıl olduğu gibi - o bina, büyücülük dünyasında çok önemli bir yeri kapsıyor. Safkanlar, bir değişle politikacılar, her ülkede olduğu gibi burada da yönetimin önemli bir kısmını kaplıyor. Ben, size büyücülük dünyasının kapılarını açıyorum.

Her bir politikacı ve Hogwarts Savaşı'ndan sonra kurtulmuş neredeyse tüm kahramanlarla güzel bir ilişkimin olması güzel bir şey. Çünkü size Sihir Bakanlığı'nı da, kahramanlarınızı da evinize getireceğim!

Her ay farklı kahramanlarla olacak röportajlarımla, büyücülük dünyasını ve onların insanlarını daha iyi tanıma fırsatı bulacaksınız.

Ben, Isabella Orphelia Greengrass. Büyücülük dünyasını ayağınıza getiren kişi.

 Büyücülük dünyasını ayağınıza getiren kişi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Yazarlarımızı TanıyalımHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin