Monoceros Eridanus Betelgeuse

198 34 4
                                    

Merhaba muggle, büyücü, kofti, siyah, beyaz her şeyden insanlar. Ben 7den 77ye nefes alan her canlının tanıdığı müthiş Monoceros Eridanus Betelgeuse. Bir Slytherin mezunu olan beni tanımamanız imkansızdır ama yine de biraz kendimden bahsedeyim. Ufolardan çok sevdiğim bir şey varsa eğer o da her türlü yemektir. Diagon Alley'de işlettiğim Kaymak Kafe'ye gelip bu konuda ne kadar yetenekli olduğumu görebilirsiniz (sınırlı bir süre için witchweekly koduyla gelenlere her şey %50 indirimli) Yemekler hakkında pek çok şey yaptığımı ayrıca belirtmek isterim. Yılın aşçısı ödülünü Burger King ve KFC Diagon Alley'e açılmadan önceki o güzel zamanlarda 24 kez üst üste aldım. 12 Malzeme İle Yemek Yapma, Muggle Dünyasından Seçme 350 Yemek ve Tarifsiz Tarifler kitaplarını  yazdım. Seni Yemeklerim adındaki yemek programının sunucusu ve jürisi oldum. Büyülü Mutfak Malzemelerinin özel serisine (yeni çıktı) Monoceros Eridanus Betelgeuse adımı verdiler.

Yemek benim için daima bir tutku olmuştur, hem yemesi hem de yapması ama gençlik yıllarımda başka ilgi alanlarım da vardı mesela ufolar ve uzaylılar . ( Yeni kitabım olan Ufo Şeklinde Krepler'i almayı unutmayın.) O kadar çok seviyordum ki onlar hakkında Muggle'lara ilham veren bir sürü kısa hikaye yazdım ve Ufolarla İç İçe isimli bir program daha oluşturdum.

Ne kadar meşgul biri olduğumu görüyorsunuz ama daimi müşterim olan Lena, benden Witch Weekly'e katılmamı istediğinde "Tabiki." dedim. "Maaşım iyi olursa neden olmasın?"

Tekrardan söylüyorum, beni tanımamanız ne kadar imkansız olsa da, ben Monoceros Eridanus Betelgeuse.

Aşçınız.

Yazarlarımızı TanıyalımUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum