Průzkum

70 8 0
                                    

Ráno jsem se vzbudila a vydělá jsem pána jak se dívá na moře. Zeptala jsem se ho jestli si mohu k němu sednout souhlasil a řekl mi ať ho neoslovuji pane, ale Dereku
Ahoj Dereku já jsem Kristýna. Letěl s tebou někdo? Ano moje žena. A asi není tady s tebou že? Bohužel ne...

Povídali jsme si než se všichni vzbudí. Šli jsme s derekem na průzkum našli jsme kokos, banány a škeble. Po jídle jsme šli s derekem podívat se po okolí pláže. Našli jsme ztroskotalou loď. V lodi byla kotlík, mačeta a síť. Obě dvě věci se nám hodily.

Mezitím na pláží u táboráku
Na pláží u táboráku je letuška a moje mamka. Mamka se jde podívat do džungle. Letuška zůstává sama s dítětem na pláži. K letiště se pomalu přibližuje nějaký had. Had letušku uštknul. Letuška pomalu padá k zemi a umírá. Mezitím se vracíme s derekem z pět k táboráku a vidíme letušku jak leží na písku. rychle se za ní běžím ale nedá se nic dělat byla mrtvá. Taťka s bratrem donesli větve. Z větev udělaly kopí a šli lovit ryby. Mamka přišla a řekla že našla pramen vody v džungli vzala si kotlík co jsme našli a šla ho naplnit vodou a dostat ji do varu aby nebyla kontaminovaná. Derek řekl že mačetou sekne do kokosu a rozpůlí ho první se mu podařil ale jak sekl do druhého mačeta mu po sklouzla po kokosu a ošklivě se sekl do ruky přišrtila jsem mu ruku aby nezačala znovu krvácet.

Nebezpečný OstrovWhere stories live. Discover now