ztroskotání

68 8 0
                                    

Vzbudila jsem se byl podvečer na nebi byly krásné červánky nad tichým oceánem . Jde k nám letuška s jídelním vozíkem koupila jsem si večeři. Jak jsem pojedla chvíli jsem se dívala z okna a nemohla jsem se dočkat až přistaneme nejednou že za dívám na motor letadla a vidím jak se z něho kouří. hrozně jsem se začala bát hned jsem vzbudila mamku a řekla jsem ji to. Než se mamka nadála začal hlásit kapitán letadla.

Vážení cestující hovoří k vám kapitán vysadili nám dva motory prosím připoutejte se děkuji

V letadle nastala panika. jeden pán zařval že ztroskotáme. začali jsme se připoutávat. Z okínka vidím jak se přibližujeme blíž a blíž k oceánu.

Spadli jsme do oceánu letadlo se rychle začalo plnit vodou letušky otevřeli nouzové dveře a ze dveří vyšli pán a paní
Můj taťka mamka má a bratr a paní s dítěm a jedna letuška zbytek utopil při přetahování kdo dříve vyplave ven.
Viděli jsme plno utonulých lidí. Před námy byl tajemný ostrov začali jsme plavat k ostrovu. Jak jsme plavali k ostrovu tak paní s dítěm něco stáhlo dolů pán ji vytrhl dítě z ruky, ale paní nezachránil za chvíli jsme ji viděli utonutou jak se její nebohé tělo vznáší nad hladinou. Jak jsme do plavali k ostrovu založili táborák protože byl podvečer tak jsme ne chodily daleko vzali jsme listy palmy a udělaly dočasný přístřešek. Jde se spát podíváme se na moře a vydím dohasínací trosky letadla. Snad zítřek bude o něco lepší. Zavřela jsem oči a usla...

Konec druhé části je trušku kratší

Děkuji kuba (Jakub_el_re)

Nebezpečný OstrovWhere stories live. Discover now