21

495 25 11
                                    

Performansını değerlendiren Ronaldo, "Bu normal. Ben insanları kötü alıştırdım, bu çocuk gibi, uzun süre bir şeyler verirsin ve eğer vermezsen ağlamaya başlar. Sizi kötü alıştırdım, yapmadığım zaman ağlamıyorsunuz ama aşırı yazmaya başlıyorsunuz. Umarım sezon sonuna kadar böyle kötü giderim" ifadelerini kullandı.

☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆

Ronaldo, Barcelona'da Messi, Suarez ve Neymar (MSN) ile kıyaslandığında Real Madrid'in ileri üçlüsü Benzema, Bale ve Cristiano'nun (BBC) aralarının iyi olmadığı yönündeki iddiaya, "Manchester'de Şampiyonlar Ligi'ni kazandığımızda Ferdinand, Giggs ve Scholes ile konuşmuyorduk bile, sadece "Günaydın" o kadar. Her gün Bale veya Benzema ile yemek yemek zorunda değilim. Kucaklaşmalar, öpüşmeler vs. benim umurumda değil. En önemlisi sahada olandır." açıklamasında bulundu.

☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆

En son bir gazetecinin, deplasmanda az gol attığına dair bir soru sorması üzerine Cristiano Ronaldo kızarak, "Ben İspanya'ya geldiğimden beri deplasmanda benden fazla gol atan oyuncu söyle. Gösteremezsin, yok." cevabını verdi ve basın toplantısını terk etti.

☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆~☆

Yorumlarınızı merak ediyorum...

Cristiano Ronaldo Sözleri 2Where stories live. Discover now