Y.E-28 Yeni Arkadaşlar

1.2K 121 40
                                    

Ms word:1276 kelime

28 Bölüm

Yeni Arkadaşlar

              Kadran kaçmaya devam ettiği sırada kılıcından yeniden mavi dumanlar çıkmaya başlamıştı. Olduğu yerde durdu, Gelen Kritealar onunla birlikte durmuştu. Kolunu yana doğru açarak hızlandı sağlı sollu ilerlemeye başladı. Kritealar ona doğru koşmaya başlamıştı. Hepsinin arasından geçip hiçbir darbe almadan oradan çıkmaya başardı. Kılıcını çevirince kan etrafa sıçradı, ona saldıran Kritealar birbir yere düşmeye başladı. Düşük seviyeliler heyacanla onu izliyordu. Onlar henüz bu tekniği öğrenmemişlerdi. Üç Kral kritea aynı anda saldırıya geçtiğinde Kadran'da yerinden ayrıldı, bedeninden kara duman çıkmaya başlamıştı, yüzü simsiyah olmuştu. Gözlerinin içinden mavi dumanlar çıkıyordu. Kral kritealar onun üzerine zıplamaya çalıştıklarında üçüdü ne ikiye ayırıp arkalarından geçti. O sırada Hexan kuleye varmıştı. Vale ''Neymiş?'' diye sorduğunda Hexan ''Kuruyami'' diye yanıtladı. Vale'nin gözleri bir anda açılmış Kadran'ı izlemeyi kesip Hexan'a bakmıştı. Efsanelerin ismini öyle rasgele söyleyebilecek kadar kendisine güveni vardı. Onun bu güne kadar dövüştüğünü hiç kimse görmemişti fakat dünyadaki birçok kişiyi korkutabiliyordu. Vale ''Yoksa öldürdün mü?'' diye sordu. Hexan ''Hayır maşalarını yollamıştı. Bir dahakine artık'' dedi. Hexan üçüncü seviye yaratıkları Porkları göndermeye başladı.

             Porklar arenaya geldiklerinde toplu halde olmak yerine dağıldılar ve Kadran'ı uzaktan çembere aldılar. Kritealara göre daha taktiksel savaşıyorlardı. Kadran onların çemberi daraltmasını bekledi. Çember giderek daralmaya başlayınca kılıcını toprağa sapladı. Yerin altından gerçekleştirdi saldırı çember deki her Porku ortadan ikiye ayırdı. Poligon ve Emrial ağzı açık izlerken Frieda onun hareketlerini dikkatle izliyordu. Calista sonradan katılmıştı, kendisine ayrılan kısımda dövüşü izlerken onun yaratıklara tek atması gözünden kaçmamıştı. Yerovalı ve Oro izlemeye yeni başlamışlardı. Vobergen gözüne kestirdiği bir kız ile oradan çoktan ayrılmıştı. Dördüncü seviye Pork kralıydı, kapı açıldı fakat kimse çıktığını görmemiş Pork kralı hızı ile Kadran'a karşı saldırıya geçmişti. Onu gücü ile birkaç metre sürüklemişti. Ayağı ısınmıştı, yaraları açıldığını ve kanadığı hissetmişti. Pork kralı pençe ile saldırısı gerçekleştirdiğinde Kadran geriye sıçramış ve saldırıdan kurulmuştu. İkinci saldırı ilk saldırısından daha hızlıydı sadece aşağıya eğildi, saldırının şiddeti rüzgâr uğultusu gibi kulaklarındaydı. Hiç beklemedi kılıcı kaldırdığı gibi kralın kaburgalarına soktu ve kılıcı çevirdi. Kral elinin tersi ile ona vurmak istedi, başaramadı. Kadran kılıcın tamamını soktuğunda kılıcın ucu kralın omzundan dışarıya çıkmıştı. Kılıcı üçüncü bir saldırı gelmeden bütün gücü ile çekti. Pork kralından uzaklaştığında aldığı ağır yara ile Pork kralı sendelemeye başlamıştı. Kadran elbisesinin içerisinden göğsüne bakıyordu. Bir den fazla yarasını açılmıştı, Pork kralının saldırısına izin vermeden kafasını kesti.

            Beşinci seviye onun karşısına erkekler kadın olarak kadınlara erkek olarak görünen Orien çıkmıştı. Normalde bir yaratıktı fakat insan formuda vardı. Birçok çeşit hayvana dövüşebiliyordu. Arena'ya doğru ilerlerken karşısında kinin erkek olduğunu fark edince kadın vücüdüna büründü. Kadran kılıcını ona doğru fırlattı. Orien kısa sürede kadın olmuş fakat üzerine gelen kılıç göğsünü yarıp geçmişti ve yere yığıldı. Kadran elini açarak kılıcın kendisine gelmesini bekledi. Seyirciler çok suskundu. Bugüne kadar Orien'e bu kadar kolay geçen olmamıştı. Kuleye Robando gelmişti, Hexan seviye 6'nın gönderilmesi için yürümeye başladığında Robando onu durdurmuştu. ''Bu kadar yeter onu seviye beşte tut Hexan daha fazla yükselmesin. Dova şehrine gidecek çaylakların arasında olmalı. '' dedi. Hexan

Yaşayan Efsane II[Düzenlenecek]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin