-MP- Gece Kurdu

3.9K 256 6
                                    

Uyandığımda Austin'i yanımda bulamadım. Aşağıdan bağırış çağırışlar geliyordu. Hemen merdivenlerden aşağıya indim Emma bağırıyor çağırıyor ama Austin ve John'u ayıramıyordu. Carl ve Broth'da koltuğa oturmuş patlamış mısır yiyip Austin ve John'un kavgasını izliyorlardı çocuklardaki rahatlık bende olsa şimdi tüm dünya ellerimin ucundaydı be!
Austin John'a yumruk atınca John sinirlendi ellerini kurtlaştırdı Austin'in karnına soktu. Austin tüm gücüyle bağırdı gözleri kırmızlaşmaya başladı o sırada gözleri siyahımsı bir renk aldı. John olduğu yerde havaya kalktı duvara doğru son hızla uçtu herkes ne olduğunu anlayamadan Austin kurda dönüştü gece gibi simsiyah bir kurt önümde belirdi gözleri siyah ve parlıyordu. Austin uluyarak deli gibi koşmaya başladı ve kapıyı kırdı John ve Austin beni görmemişlerdi. John'u kaldırmaya gittim. Bana öfke dolu gözlerle baktı.
" Bleinna O bir gece kurdu. Ve sen hala o gerizekalıyla çıkıyorsun ve onu burada senin yatağında buluyorum. Sen ne yapmaya çalışıyorsun lan! "

" Ben bir şey yapmıyorum. O gece kurdumu nedir onuda bilmiyorum ama tek bildiğim şey onu seviyorum! "
Dedikten sonra adımlarımı merdivene yönelttim. Odama çıkıp altıma mavi kotumu geçirdim ondan sonra üstüme siyah kazağımı aldım. Ayakkabılarımı giyip evden dışarı fırladım. Kohn arkamdan seslendi ama vampir hızımla hemen oradan ayrıldım. Austin'in kokusunu takip ettim. Yani öyle sanıyordum bir mağaranın önüne gelince durdum. Mağaradan siyah dumanlar yükseliyordu ama yanma duman8 değil siyah bir şey hareket ediyordu sanki. Açıkçası biraz tırsttım. Cesaretimi topladım içeri girdim her yer karanlık aynı dumanlar buradada yükseliyordu. Austin'in yerde yatan hareketsiz bedenini gördüm ağlayarak hemen yanına gittim. Sarıldım kokusunu tüm hücrelerimde hissedebilecek kadar içime çektim içim ürperdi gözü açık simsiyah duruyor ama hiçbir tepkisi yoktu. Kurtlar genelde sıcak olur ama Austin'in vücudu metal kadar soğuktu. Hemen Austin'i kolundan tuttum en yakındaki ağaca sırtını dayadım dudağına küçük bir öpücük koydum. Hemen Austin'in evine koştum kapıyı kırarcasına vuruyordum kapıyı annesi açtı. Sıkıca ona sarılarak ve ağlayarak konuşmaya başladım.
" Lütfen. Austin'e bir şey oldu Alfa'nın hemen gelmesi gerek. Çok ağırdı onu taşıyamadım."
" Hemen geliyorum tatlım ağlama."
Austin'in annesi hemen koşarak yukarı çıktı. 20 saniye sürmeden Alfa ile beraber aşağıya indiler.
Alfa bana endişeyle baktı.
" Beni hemen oğluma götür melez kız! "
Başımı salladım. Vampir hızımla gidiyordum Alfa yanımda belirdi. Vampir hızımdan çok daha hızlıydı. Ağacın önüne geldik. Alfa Austin'in kafasını doğrulttu ve kulağına birşeyler fısıldadı Austin'in gözleri Siyah'dan maviye ve buz mavisine dönüştü. Ağzından siyah dumanlar çıkıp Austin'in bedenini terk etti. Alfa endişeyle Austin'i kucağına alıp eve götürdü bana teşekkür etti. Hemen eve girdim çantamı alıp okula gittim. Kaçıncı dersteler tam bilmiyordum en arka cam kenarına geçtim. Kafamı sıraya vurdum ve gözlerimi kapattım...

Arkadaşlar kusura bakmayın geç oldu ve kısa oldu ama elimden bu kadar geldi. Baya işlerim olduğu için atamadım. Yeni bölümün ne zaman geleceğini bilemiyorum belki gelemeyebilir bu yüzden kusura bakmayın. İyi okumalar.

MELEZ PRENSESHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin