9. kapitola - chci ho poznat

63 27 2
                                    

Holky mě doprovodili az domů a když jsem si byla jista, že jsou pryč vyrazila jsem přečíst si další dopis ze záhadného od záhadného kluka. Chtěla jsem vstoupit do domu, ale všimla jsem si dopisu na dveřích:
Prostě to vím :-). Vlastně se tak nejmenuji, ale kdybych prozradil jméno, tak bych se prozradil. Charlie prosím NIKDY sem nechod místo školy. Nechci aby se ti něco stalo...
Jim
Nechce, abych sem šla mimo školu? Tak to sem jít musím. Zítra místo školu, protože mě zajímalo, co se stane. Odepsala jsem mu: Neboj to bych neudělala :). A klidně mi jméno řekni. Chtěla bychtě poznat.

Nejsem si jistá, jestli ho chci poznat, ale co musím zjistit kdo to je. Sedla jsem si na schůdek u dveří do první místnosti a zapálila si. Už mě nebavilo hrát tu hru na dopisy a byla jsem rozhodnutá, že zítra zjistím co se tu děje.
Když jsem dokouřila, tak jsem se vydala domů.

Šla jsem ulicemi se sluchátky v uších a přemýšlela, jestli tam zítra jít a nebo ne. Rozumné by bylo poslechnout holky, ale myslím, že jsem dostatečně stará na to, abych měla vlastní rozum. Došla jsem k prahu domu, otevřela vchodové dveře, které patřili našemu domu číslo 25 a vešla dovnitř.

,,Ahoj Luku!" zařvala jsem na celý dům, ale nic se neozvalo.  Zase není doma, ale jak jinak. Je s Jessicou, která mi pomalu, ale jistě začíná chybět. Šla jsme do pokoje, zabouchla dveře, sjela po nich a bezmoicně se robrečela. Většinou nebrečím, ale už přestávám vše chápat...

Ráno jsem se vzbudila na zemi a pěkně mě bolelo za krkem. Koukla jsem se kolik je a zjistila,že 8:02. Hm tak to do školy nejdu. Vzala jsem si čisté oblečení, ručník a sprchový gel a šla do sprchy. Nechala jsem proudit horkou vodu a cítila každou kapku, jak na mě dopadá. Když jsem uznala, že jsem umytá, tak jsem vylezla ze sprchy,osušila se a vzala oblékla se. Vlasy jsem si jen rychle rozčesala a prošla uchyní ke dveřím. Dnes venku bylo teplo a tak jsem si nevzala bundu nebo teplou mikinu.

Ne nešla jsem do školy, ale k tomu domu něco mě tam táhlo....

Omlouvám se za krátkou kapitolu, ale nemámčas psát nové, když nejsem spokojena se starými... Co myslíte? Co se stane Charlie, když vstoupí do domu? Btw: doufám, že se vám příběh líbí :)

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Mar 08, 2016 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

The old white house (CZ)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum