Capitolul III

4.8K 230 31
                                    

 

 

 

Faith iesi din dus si se uita in oglinda. Parea atat de mica? Se tot intreba asta de cand se intalnise cu Ryan. Trecuse aproape o saptamana de cand nu-l vazuse pe baiat, dar asta nu insemna ca era atat de mica si atat de interesata de el. Mai vorbise cu Anne, dar nu atat de mult in cat sa mai mearga impreuna la o petrecere sau ceva de genul acesta.

Isi lua o pereche de pantaloni scurti, un tricou larg si o pereche de tenisi si iesi afara cu micutul Pongo. Trebuia sa-l plimbe, in fiecare zi il plimba si in fiecare zi se indeparta mai mult de casa si astfel descoeprea si mai mult orasul. LA era frumos ziua, dar nu se compora cu ceea ce vazuse in acea noaptea. Era o senzatie placuta cand se gandea la acea seara, nu stia de ce, dar ii era imposibil sa nu se gandeasca la Ryan si la ceea ce-i facuse el. Se stramba aducandu-si amite de cum spunea el "micuta Faith", cata aroganta, cat tupeu de fapt.

Mergea incet cu gandul la Ryan si nu isi dadea seama ca doua motociclete chiar se apropiau de ea.

Ryan zambi atunci cand o vazu, chiar ii fusese dor de micuta Faith. Opri langa ea speriind-o pe roscata si facand-o sa-si ia cainele in brate si sa se uite urat la el

Ryan incepu sa rada vazandu-i fata speriata. " Nemernicul!" isi spuse fata si il mangaie pe Pongo usor intre urechi.

Kay nu realiza atunci cand prietenul lui opri si de aceea intoarse motocicleta. O vazu pe roscata si zambi:

- Buna Faith. spuse Kay zambind.

Fata se stramba si pleca de langa cei doi.

- Ce micuta Faith te-ai speriat?

- Nu sunt micuta!

- Ooo, da stim sa vorbim.

- Nemernicul... bodogani fata pentru ea.

- Ce ai zis?

- Nimic.

- Ce e cu potoaia aia in manile tale? intreba Ryan inca razand.

- Nu e o potoaie! spuse fata suparata.

- Oh, da o javra! Scuze.

Kay si Ryan incepura sa rada amandoi de data asta. Faith se enerva si mai tare, incepu sa mearga din nou. De ce baiatul asta o enerva atat de tare cand se intalnea cu ea? Ryan se uita dupa ea, nu mai era atat de stearsa, putea spune ca e chiar dulce
.
- Du-te, eu mai stau putin. ii spuse el lui Kay.

- Ti se aprind calcaiele dupa Faith?

- Nea, doar imi place sa o enervez.

- Asa incepe de fiecare data.

- Ar trebui sa te pui sa scrii un roman la cata experienta ai cu femeile! spus Ryan in timp ce isi porini morotul si o lua pe urmele fete. Kay isi privi prietenul lung. Mda, cu siguranta i se aprinsera calcaiele de pe roscata aceea. Era draguta, dar era mult prea inocenta pentru Ryan. Pana si Anne avea mai multa adrenalina in ea decat acea fata. Este al naibii de sigur ca atunci cand va afla cu ceea ce se ocupa Ryan de fapt o va lua la fuga si nu se va mai uita la el.

Ryan mergea incet pe langa Faith care il lasase pe jos pe Pongo. Catelul se uita ciudat la baiatul ce ii analiza stapana din cap pana in picioare.

- De ce se uita potaia aia asa la mine? intreba baiatul sperand ca fata avea sa-l bage in seama.

- Nu e o potaie! Are un nume.

Bad BoyDonde viven las historias. Descúbrelo ahora