38.Part (2část special)

2.5K 162 6
                                    

Nash

Jdu nahoru abych mohl dobalit ještě jeden dárek, snad se jí bude líbit.Vezmu balící papír,nůžky, lepidlo a vrhnu se na to, připadám si už jako přeborník , když jsem zabalil člověka tak už dokážu zabalit cokoliv. Tomu jsem se pousmál a za pár minut jsem měl hotovo. Odnesl jsem to dolů jako ten předešlý dárek se kterým mi musel pomoct Cameron. Sešel jsem dolů a tam už bylo pár dárků a nějaká oblálka, položil jsem to "Ne tam ne!" zakřičel Cameron "Proč ne?"zeptal jsem se ho a dárek položil vedle jeho."Je, um, je to křehké, to je vše."  řekl a odešel dělat svou práci. "Dobře" řekl jsem a podíval se na hodiny "tak hoši máme posledních pět minut, všichni hotoví?" zeptal jsem se "Jop" řekl Cameron a šel i sednout "Dobře" řekl jsem si pro sebe a šel si taky sednout. "Za chvilku se ozval zvonek "Je tady!" vylítl jsem z gauče a letěl ke dveřím. Otevřel jsem dveře "Eeeeeee je tu pizza!" zakřičel sem "To je pro mě" řekl Matt a běžel ke dveřím. Jen jsem protočil očima a  šel si zase sednout "Děkuju" řekl Matt a pizzu položil na stůl. Zase někdo zazvonil, jestli to nebude ona tak se zblázním, řekl jsem si pro sebe  a šel otevřít. Otevřel jsem a oči mi málem vypadly "Ann no, páni" řekl jsem ve dveřích "Děkuju" řekla i usmála se, přišla ke mě blíž a dala mi pusu. "Pojď" řekl jsem a ustoupil Ona se rozhlédla "Páni, kluci tohle jste udělali sami?" zeptala se "Jo, Nash nás zaúkoloval" řekl Aaron "Všechno nejlepší" dodal "Děkuju" řekla a objala ho. "Chceš si otevřít dárky?" zeptal jsem se "Jasně proč ne?" řekla a sedla si na židli.

Ann

Všichni jsme si sedli do kruhu a já se zděsila, protože jsem uviděla jek se jedna krabice pohnula . "Tak ten velkej je na konec" řekl Nash a já si řekla že to bude to překvapení. Vzala jsem první krabičku, byla celkem malá, rozhlídla jsem se a Jack a Jack se na mě usmáli, takže to bude od nich. Otevřela jsem jí a na mě vykoukl Pandora náramek. Běžela jsem je obejmout, no tak trochu jsem je srazila k zemi a ještě k tomu Jack G. pronesl "Já ti říkal že se jí bude líbit" tomu jsem se zasmála "Jste v pohodě?" zeptala jsme se těch dvou "jo, jsme v poho" řekli a zvedli se. "Moc děkuju je nádhernej" řekla jsem a nasadila si ho. Jako další jsem si vzala obálku, zase jsem se rozhlédla a otevřela jí. Vynadala jsem papír co tam byl, Už jenom když jsem uviděla nápis Disney Word jsem začala v duchu křičet "Čí to byl nápad?" zeptala jsem se "No, skoro všichni se do toho zapojili, ale vymyslel to Matt" řekl Aaron a já Mattovi padla kolem krku. "Děkuju Matte" řekla jsme a dala mu usu na líčko "Není zač" řekl a já se usmála. Zbyly tam tři dárky a Nash mi řekl že ten velkej až naposled. Takže jsem vzala ten menší. "Opatrně" řekl Cam a já se na něj nechápavě podívala. "Dobře" řekla jsem. Položila jsem to na zem a začala otevírat, první víko bylo pryč a já začala brečet. "Panebože ten je nádhernej!" vytáhla jsem štěně huskyho a podívala se na něj. Nedalo mi to a musela jsem ho obejmout, přitiskl si mě víc k němu a já ucítila jeho vůni. "Děkuju" řekla jsem mu do ramene "Není zač" řekl a přitáhl si mě ještě víc. Odtáhla jsem se od něj a podívala se na Nashe díval se jinam, nedivím se mu, šla jsem otevřít předposlední dárek, který byl pěkně těžký. Otevřela jsem ho a Nash pronesl "Vím že za to že sis ho rozbila, můžu já tak jsem ti koupil nový" řekl a usmál se "Děkuju" řekla jsem a dala mu pusu "Už můžu otevřít ten velký?" řekla jsem a podívala se na dárek "Ano, už jo" řelk a já vstala a šla rozbalit. Tahle byl ten dárek co se hýbl otevřela jsem to a "Panebože" obejmula jsem ho "Ty jsi Shawn Mendes!!" začala jsem strašně moc křičet a brečet, nechtěla jsem ho pustit, žádná holka by ho nepustila kdyby byl u ní doma."taky tě rád poznávám" zasmál se a já ho ještě pořád nepustila "Dobře" řekl a přitáhl si mě ještě víc k sobě. "Skoro každej den poslouchala tvoje písničky" řekl Nash "Jo ty jsi mi říkal, ale že to je kočka to jsi vynechal" řekl Shawn a já se začervenala. "Vážně si o mě řekl že jsem kočka?" zeptala jsem se "Jo, už to tak bude" řekl a usmál se, podívala jsem se na Nashe a běžela ho obejmout. "Nejlepší narozeniny ever!" řekla jsem a odtáhla se. "Co kdyby jsme si vzali tu pizzu a šli si sednout ven? " zeptal se Shawn. "Jasně" řekli jsme a šli, Matthew nesl pizzu. "U vás venku jsem ještě nikdy nebyla" řekla jsem a otevřela dveře. 

   Naskytl se mi pohled na obrovskou zahradu, bazén a ohniště s velkými křesly. "Jdem k tomu ohništi" řekl Nash a já se tam vydala. V ruce jsem nesla štěně, ani nevím jak mu budu říkat, musím se domluvit s Cameronem. Sedla jsem si a štěně pustila aby se šlo proběhnout. Počkala jsem než si všichni sednou, vedle mě seděl Nash a Shawn."Tak Came, jak by se mělo to štěně jmenovat?" zeptala jsem se kdyby náhodou měl nějaké nápady "Nevím, myslel jsem že tě něco napadne" řekl a já se zapřemýšlela "Líbí se mi Jaxx" řekla jsem a Cam se usmál "Jo, to se mi líbí taky" řekl a ukousnul si pizzy. 

   Seděli jsme tam ještě tak dvě hodiny a povídali si, dokonce nám i Shawn něco zaspíval, a já nenápadně získala jeho číslo, teda ne já, ale musel mi ho tam hodit když jsem vedle něho seděla, bylo na něm napsané že jestli někdy něco budu potřebovat tak ať zavolám. "co je to?" zeptal se Nash, když jsem si papírek prohlížela, Shawn se na mě vyděšeně podíval, asi věděl že jsem s Nashem a asi by to pro něj nedopadlo hezky kdyby Nash zjistil že mi dal číslo "Nic, jen účet, když jsem někde platila" řekla jsem a usmála se, na Shawnovi bylo vidět že mu spadl kámen ze srdce. Usmála jsem se a dál pojídala svojí pizzu. "Tak kluci, vím že všichni máte ještě něco v plánu, třeba natáčet condom challenge mimochodem Aarone hop! "hodila jsem mu balíček kondomů a pokračovala dál v mluvení "Všem děkuju za dnešní den a teď už jste volní" řekla jsem a zase si sedla. Jaxx byl u Camerona na klíně a bylo vidět že se mu líbí. "Tak já zase jedu" řekl Shawn a stoupl si "Děkuju za to že jsi přijel" řekla jsme a objala ho "Když budeš mít náladu zavolej, můžeme někam zajít nebo tak" zašeptal mi do ucha a já kývla.

Magconboys cz fanfiction/ DOKONČENOKde žijí příběhy. Začni objevovat