Første dag

72 2 0
                                    

Aphmau P.O.V

Det er min første dag på Phoenix Drop High, på vej til skole så jeg en.. Kat? Jeg gik over til hende, " UMM Hej." "H... Hej" sagde hun, jeg fandte vist lige ud af at hun faktisk var en person, jeg troede bare hun var en meget stor kat "Hey mit navn er Ahpmau .. Hvad er dit?" " Kawaii~Chan's navn er Kawaii~Chan." Sagde hun, hmm hun taler i tredjeperson sødt.

Vi talte lidt da hun pludselig sagde "Oh nej klokken er mange hvis Kawaii~Chan kommer forsendt sker der dårlige ting..." Og så løb hun bare... Jeg løb efter hende, "Wow skolen ser sej ud..." "Kawaii~Chan har fået lov til at vise Aphmau~Senpai rundt på skolen så kom" Sagde Kawaii~Chan som der bare poppede op foran mig.

Da hun havde vist mig rundt gik vi ind til Engelsk, vi havde alle klasser sammen undtagen den sidste hvor jeg havde Drama og hun havde Hjemkundskab, "Ahh, Velkommen Miss Aphmau, mit navn er Irene og jeg er din lære i de fleste fag, kommer du ikke her op og fortæller lidt om dig selv inden du finder dig en plads." "Hai mit navn er Aphmau og jeg er 16 år, umm jeg er lige flyttet er til fra Metelli hvor jeg har boet da jeg var lille." Sagde jeg og gik ned til en fyr der sad helt alene.

"Hey." Hørte jeg en sige "Hej.." Sagde jeg imens jeg prøvede at virke sej, "Så Afmoo hvorfor satte du dig her ved siden af mig?" " Det er Aphmau.. Men jeg satte mig her fordi du så lonely ud!" Sagde jeg, "Mit navn er Zane bare lige så du ved det" sagde Han pludselig "Zane.. Sødt navn." Vent flirter jeg med ham? Neej det er da ikke Flirting hvis jeg siger hans navn er sødt ikke?

Da timen var slut gik Zane og jeg over til et bord i kantinen hvor de 'Populære' sad "Hey. Jeg er Aphmau." Sagde jeg pludselig "Gene" "Navnet er Michi Nya~~" "Hey, jeg er Jeffory." "Zenix" " Ohh, det der er Sasha" "Hey.." "Hej mit navn Lillian det er godt at se dig" " Amber.." Pludselig kunne jeg mærke noget på min kind, Michi havde skubbet Zane over mod mig så hans læber rørte mig, jeg rødmede og begyndte at fnise lidt.

Efter skole stod jeg udenfor sammen med Zane, Michi og Sasha vi skulle over til mig og hygge med slik eller sådan noget, inden vi gik kyssede jeg Zane på kinden og gik sammen med pigerne han kom lidt tid efter og så gik vi alle fire sammen.

Hvem skal jeg vælgeWhere stories live. Discover now