UÇUŞ

24.3K 470 23
                                    

Lütfen yerinize oturup kemerlerinizi bağlayın diye anons duyunca kemerimi taktım.Yanimdaki teyze bir süre uğraşıp beceremeyince yardım teklif ettim.(Heyt be ne kibarım ne yardım severim ne müthişim...........)

-Herhalde uçağa ilk binişim değil tek başıma halledebilirim bu kadar basit bir şeyi de yapamıyacaksam...

Diye trip attı teyze bende ki hava binbeşyüz iken terslemeyle sus pus olup işime bakacaktım ama o ne o bana gülümseyerek yaklaşan şey de ne Yarı Tanrı mı o .Hadi kızım hemen toparlan şansın döndü.Kesin bana birşey diyecek acaba telefonumumu isteyecekti saçım düzgün mü?makyajım bozuldu mu ? bu arada ben kimdim benim adim neydi.?...

-Hanimefendi kemerinizi bağlamanıza yardım edebilirmiyim.

dedi Yarı Tanrı (Hem zaten Hostesler nerdeydi ki bu yari tanri gelmişti yanimiza)

- Gerek yok ben halletim ama teşekkür ederim.

Yarı Tanrı suratıma sasırarak baktı.

- Size soylemedim zaten yanınızdaki hanfendiye söylemiştim.

(Bana dememiş miş desen nolur sanki ama boşuna uğraşma yakışıklı  şimdi teyze tersleyecek seni.Acaba o görmeden çabucak kemerimi açıp kapatamıyormuş gibi mi yapsaydım heyhatttttt nerde bende o şanş yine geç kalmıştım herzaman oldugu gibi .)

-Memnun olurum ben beceremdim de (Ney ney  yuh teyzeme bak be  kur mu yapıyon sen. Bide üstüne üstlük kıkırdamaz mı yok canım ben yanlış anlamışımdır dimi?)

Çık çık çık ladım.Aferin kızım sen kütük kütük otur.Teyze de götürsün çıtırı

Bende acılarımla başbaşa kalmaya karar verip en iyi ilaç olan uykuya verdim kendimi.Bu acımı anca uyku dindirir di.Dindirdi mi peki yooo acı halen duruyor.

Gözümü  uyku mahmuru bir şekilde açıp nerde olduğumu anlamaya çalışırken uçakta olduğumu hatırladım.

Nihayet okulum bitmiş ülkeme dönme zamanım gelmişti.

Yanımda malesef kasları olmayan (e haliyle çıtıra kıkırdayan teyzeyle)  birbirimize bir süre bakıp alıcı gözle süzmeye başladık. Bana sonsuz gibi gelen bir süre sonunda dayanamayıp giriş bölümünü yapmaya karar verdim.

-Merhaba efendim tatil için mi yurdışındaydınız(oldukça sevecen göründüğüme emindim soruyu sorarken sonuçta en cici tavrımı takınmıştım)

-Ay maşallah uçağa bindiniz kafanızı koltuğa koyar koymaz uyumanız bir oldu ve nerdeyse inerken uyandınız.Bu neyin uykusu ...

-Haa (Ha mı ha mı gitti cici kız tavrı)Bir kaç gündür uyuyamamıştım da (sen Yarı Tanrıya kur yap beni alaşağı et bide imalı imalı bakıp gül.Ya anlamıyorum başkalarının yanına yakışıklı karizmatik nefes kesici varlıklar otururken banada piç smile bakışlı teyze düşüyor revamı bu)

- Neyse ne zaten geldik şimdi bol bol uyursun .

(Teyzeye bak sen bide beni azarlıyordu .Terbiyesiz teyze nolcak)

Uçaktan inerken üzgün üzgün baktım teyzeye o ise yarı tanrının telefonunu alıp bide bana göz kırpıyordu.

Yarı Tanrınında alacağı olsundu benim gibi hatuna bakmayıp teyzeye veriyordu telefonu nu.

Bu arada yedi ceddim nerdeydi onlara bi güzel laf söyliyecektim.

OYUNCULAR

Kaan : Lee Min Ho

Öyküm Dündar :Emma Stone

ÇILGIN SEKRETER ÇAPKIN PATRONA KARŞIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin