Capitolul 10.

186 10 0
                                    

Perspectiva Tris.

Cand ceilalti s.au intors m.am simtit mai bine si deja nu se mai vedeaca am plans... M.am bucurat de pizza adusa si apoi am trecut iar la exersat.

*dupa 5 zile*

Deza am inceput sa ma simt mai bine si stiu ca toate astea sunt datorate in primul rand lui Drew pentru ca m.a incurajat in fiecare zi, iar apoi al gastii si a lui Tomas... Ma pregatesc sa cobor incet scarile si sa ma duc la film cu Drew... Da, am inceput sa tin la el mai mult ca la un prieten, asa ca i.am dat o sansa...:
- Tris...
- Da? * ma intorc eu cu fata spre Tomas care parea putin abatut*
- Esti cu Drew?
- Nu.... inca... Adica nu stiu ce va fi, cert este ca am inceput sa tin la el...
- Aaa... si nu crezi ca ar fi cam ciudat sa fii cu el?
- Nu... Vrei sa iti fac lipeala cu Maya?
- Ce?! NU....
- Bine, pa atunci....
Nu stiu de ce e asa abatut, dar na.... Deschid usa si in fata casei il vad pe Drew cu masina lui neagra si ma duc zambind la el...
Ii dau un sarut pe obraz, iar el ramne impietrit..

Ajunsi la cinema, ne uitam la un film de dragoste, iar atunci cand pe ecran au aparut cei doi indragostiti care isi spuneau cat de mult se iubesct, Drew s.a uitat la mine, iar privirea mea s.a indreptat spre a lui... Mi.am lasat privira in jos, deoarece simteam emotii, iar el mi.a ridicat barbia si m.a sarutat dulce... I.am raspuns la sarut si mi.a placut, dar nu stiu de ce, simt ca nu e in ordine ceva...
Ne departam din sarut, iar eu zambesc , el facand acelasi lucru...Dupa film mergem la un restaurant si trebuie sa recunosc ca mancarea a fost a.ntaia... Ma duce acasa, iar apoi ma arunc in canapea... Uppss... Vina mea, n.am vazut ca Tomasa sta pe ea:
- Auch... baga.mi.as! * striga el*
- Ups, scuze!
Da, ma pusesem cu picioarele in "comoara" lui si nu mai putea de durere... Stiu sigur ca ma uraste pentru asta...:
- Ar fi trebuit sa stii ca aici ma trantesc mereu.
- De unde vrei sa stiu ca ai devenit si chioara?... Si de ce dracu zambesti?
- Drew m.a sarutat.
- Ce?! *spune el iritat*
- M.a sarutat... pe buze.
- Bravo...
Oare e invidios ca el n.are parte de o relatie sau am spus eu ceva ce nu trebuia?

Perspectiva Tomas.

In ultimele zile Tris a fost foarte apropiata de Drew si nu.mi place asta... Am inceput sa nu mai dorm noptile bine, gandindu.ma la ei doi... Sunt foarte frustrat si abatut si vreau sa stiu ca va fi a mea mereu.
O vad pe Tris cum coboara oarecum imbracata elegant scarile si imi vine sa o iau si sa o sarut:
- Tris...
- Da?
- Esti cu Drew?
- Nu.... inca... Adica nu stiu ce va fi, cert este ca am inceput sa tin la el... ( ca un cutit in inima au fost aceste vorbe si simteam cu nervii mi se urca la cap ca mai ca ma duceam dupa idiotul ala sa.l iau la pumni)
- Aaa... si nu crezi ca ar fi cam ciudat sa fii cu el?
- Nu... Vrei sa iti fac lipeala cu Maya?
- Ce?! NU....
- Bine, pa atunci....
Pe bune? De ce nu vede ca imi place de ea si nu de Maya sau orice alta fata? De ce?... Toata ziua am asteptat.o si cand a venit, abia la 18:30... Se tranteste pe canapea si isi infinge picioarelein "bijuteria" mea, de tip intr.un mare hal:
- Auch... baga.mi.as!
- Ups, scuze!

- Ar fi trebuit sa stii ca aici ma trantesc mereu. *spune ea dupa o pauza*
- De unde vrei sa stiu ca ai devenit si chioara?... Si de ce dracu zambesti?
- Drew m.a sarutat.
- Ce?! *spun eu iritat, sperand ca n.am auzit bine.
- M.a sarutat... pe buze.
- Bravo...
Clar o sa fie mort baiatul... Ahhh... Cum sa isi perimita sa isi atinga buzele alea cleioase si murdare de fata mea, de printesa mea, cum?
M.am dus in camera mea si am trantit usa tare... Deja incep sa imi pierd rabdarea si vreau ca Tris sa.si aduca aminte... Dar daca si.a amintit si nu ma mai vrea?

Perspectiva Tris.

Soarele diminetii ma trezeste si ma bine dispune , plasandu.mi un zambet larg pe fata mea adormita... Imi iau ceva de mancare, dupa care ma pregatesc sa ma trantesc pe canapea.... Ce bine ca acum m.am hotarat sa ma uit daca e cineva pe canapea si da... era Tomas:
- Ce bine ca de data asta te.ai uitat. * spune el*
- Da...
Imi mananc cornul cu ciocolata ca o scroafa, iar Tomas rade de mine si apoi isi ia si el un corn, facandu.ma sa rad si eu... Mai ca ma inecam cu apa cand vedeam ca a luat ditamai imbucatura si nu putea sa isi inchida gura...
Cineva suna la sonerie si il vad pe Drew... Ok, e cald, dar acum mi se pare ca ma topesc... Ahhh, cineva sa dea drumul la aerul conditionat... Ok, e pornit, dar mai tare nu?.... In fata usii sta Drew, fara tricou, cu patratelele scoase in evidenta, privirea lui inveselindu.ma si el zambind in coltul gurii... In mana are un buchet de trandafiri, iar eu ma uit uimita la el:
- Am venit sa te intreb daca vrei sa fii prietena mea.
- Sigur ca vreau...
Ii dau un sarut scurt, iar apou il invit in casa si se aseaza pe canapea in timp ce eu ma duc sa pun florile in apa.... Cand ma intorc ii vad pe baieti batandu.se, iar eu tip:
- Ce aveti?! Stop!
Cei doi inceteaza, iar Drew se apropie de mine, tragandu.ma de talie si lipindu.mi trupul de pectoralii si patratelele lui...Imi ridica barbia, iar apoi ne sarutam flamand... Mainile mele sunt puse dupa gatul lui si ma joc cu parul lui rebel...

Hei, sper ca va place poveste... Astept parerile voastre, va pup :*
PS. In poza este Drew.

Alte Preferinte.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum