1. Pinkipromise

45 2 5
                                    

Throwback {4 jaar geleden}

"Waarom loog je tegen mij Justin, we bleven toch altijd bij elkaar?" Zeg ik en zucht diep. "Madison ik heb eindelijk de kans om beroemd teworden! Door Usher!" Zegt Justin en houdt m'n hand vast. "Butt you promised" zeg ik en kijk naar beneden. "Je begrijpt me niet Madison" zegt Justin en knuffelt me. "Ik ga morgen naar LA, laten we er een leuke laatste avond maken" zegt Justin en ik knik. "Ik wil met je praten deze hele avond" zegt Justin en ik knuffel hem en begin te huilen. "Ik ga je zo hard missen Justin" zeg ik en Justin drukt me tegen zich aan. "We zijn pas 13, ik dacht dat we heel ons leven met elkaar zouden spenderen, maar het is hier gestopt" zeg ik en veeg m'n tranen weg. "Best friends forever" zegt Justin en steekt z'n pink naar me uit. "Pinkipromise" zegt hij en ik glimlach. "Pinkipromise" zeg ik en we kruisen onze pink om elkaar.

Throwback gedaan.

"Pinkipromise" fuister ik en scrol door het youtubekanaal van Justin.
"Beauty and the beat" lees ik en klik erop. Weer een nieuwe videoclip, was zijn carriere belangerijker dan z'n beste vriendin? Zotezien wel.
Ik klik op skype en scrol door m'n contacten, mischien is er iemand online waar ik nu mee kan cammen.
Opeens zie ik z'n gebruiksnaam.
Had ik die nog!

Rickthesizzler ●

Hij is online ook! Moet ik er op klikken en met hem skypen?
Of moet ik m'n zogenaamde beste vriend gewoon negeren. Hij beloofde het.. Hij beloofde dat hij me nooit zou achterlaten.. Moet ik dit doen? Moet ik weer contact vragen aan m'n ex-bestfriend? Na lang twijfelen besluit ik het maar te doen. Ja, ik doe het! Ik klik op z'n naam en twijfel dan nog op camen te klikken. Maar ik klik er na een tijdje op. Verbinding zoeken ○

En dan besef ik het. Over een paar seconden krijg ik m'n beste vriend weer tezien. Die nu een van de rijkste tieners op aarde is..

En dan zie ik Justin daar staan. Een ril loopt over m'n lichaam. "Wie ben je en hoe kom je aan m'n skypenaam?" Zegt Justin en ik zie dat hij egt veel veranderd is. Hij herkent me niet. Hij herkent z'n beste vriendin niet!
Zonder dat ik er iets aan kan doen komt er een traan uit m'n ooghoek.
"Ben je een fan?" Vraagt hij en ik ben spraakeloos. Niet te geloven dat Justin me niet zou herkennen.
"I-ik ben Madison" zeg ik tegen Justin en hij kijkt me met grote ogen aan.
"Ik geloof je niet" zegt hij en schud z'n hoofd. "Sorry maar als je me wilt zien moet je een meet and greet kopen, Ik ben nooit zo grof tegen m'n fans maar dit gaat tever" zegt Justin en er komen steeds meer tranen uit m'n ooghoek.
"You promised me" zeg ik en Justin kijkt me weer met grote ogen aan.
"J-je bent het egt" zegt hij en ik veeg m'n tranen snel weg. "Wat denk je? Dat ik een of andere fan ben die je probeert te stalken? Ik ben het Madison! Waar jij je beloftes niet nakomt" zeg ik en Justin blijft stil.
"I-ik wil je zien" zegt hij en kijk naar beneden. Ik weet niet percies naar waar door de cam, die alleen gericht is op z'n gezicht. "Waar dan? Ik zit hier in stratford en jij in LA" zeg ik en Justin grijnsd. "Daar zorg ik wel voor" zegt hij en ik schud lachend m'n hoofd. "Hey niet lachen, ik wil m'n beste vriendin gewoon terug zien" zegt Justin en ik glimlach. "Ik meen het" zegt hij en ik lach. "Ik heb je gemist" zeg ik. Het liefst wat ik nu wil doen is Justin zo hard knuffelen omdat ik hem zohard heb gemist. Onze vriendschap is niet te scheiden. Zelfs niet na 4 jaar. "Je komt naar LA" zegt Justin en ik kan het niet geloven?
"LA? En school dan? Kom jij naar stratford" zeg ik histerisch. "Dat gaat niet Madison, ik heb ook concerten en ik kan niet van de ene naar de andere dag weg vliegen" zegt Justin en besef dat hij gelijk heeft. "Wanneer kom je?" Zegt justin en ik kijk naar m'n handen. "Wanneer kun je?" Zegt hij weer. "Ik kan altijd" zeg ik en hij knikt. "Morgen?" Zegt hij en ik schrik. Zo snel? Maar ik wil Justin zo snel mogelijk zien. "Ja isgoed" zeg ik en hij glimlacht. "De tickets worden je zosnel mogelijk gestuurd" zegt hij en ik grinnik. "Ik kan niet wachten om je tezien" zeg ik tegen Justin en hij lacht. "Justin, schat kom je?" Hoor ik iemand op de achtergrond zeggen. Heeft Justin een vriendin? "S-sorry ik moet gaan, ik zie je morgen oke? Loveyou" zegt justin en voor ik iets kan zeggen hangt hij op. Ik zie morgen m'n beste vriend weer. Mischien komt hij z'n belofte toch wel na. Pinkipromise♡

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 09, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

We're UnbreakableWhere stories live. Discover now