4

89 16 9
                                    

Olivia's POV

Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό που συμβαίνει.Μάλλον έχω μεταφερθεί σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.Ναι αυτό ειναι ζω σε μια παράλληλη πραγματικότητα,οπου ο Max μου κανει πρόταση γάμου και ο Harry κοιτάζει αποσβολωμένος ενω ενα ολοκληρο στάδιο ζητωκραυγαζει.

Τι;Υποτίθεται οτι πρεπει να απαντήσω κιόλας;

"Τι πράγμα;"
"Θέλεις να περάσεις τη ζωή σου μαζί μου μωρο μου;"
Δεν μπορω.Δεν ξέρω αν θέλω.
"Max.."σκυβω και λέω χαμηλόφωνα"Δεν..Είναι πολυ προσωπικο.Δε μπορω να απαντήσω με τόσο κόσμο να με κοιτάζει."
"Ελα μωρο μου"λέει φωναχτά κανοντας με να κοκκινισω"Σ αγαπώ και μ αγαπάς!Δε σου ζητάω να παντρευτουμε άμεσα,αλλά να γίνει σοβαρή η σχεση μας.Είσαι οτι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου.Δεν έχω νιώσει έτσι για άλλον ανθρωπο.Θέλω να περασω την υπόλοιπη μου δίπλα σου.Σ αγαπώ."λέει ο Max και το κοινο παραληρει

Με το Max μπορεί να γνωριζομαστε πολύ λίγο αλλά ήρθε την κατάλληλη στιγμη και γέμισε τα κενά που είχε αφήσει ο Harry.Και τα κατάφερε. Κάναμε πράγματα μαζί.Ο Harry είχε την ευκαιρία του-ή μάλλον είχε πολλές ευκαιρίες-και την έχασε.

Κοιτάζω μια στιγμη προς το μέρος του.Είναι σφιγμενος.<<Μην το κανεις>> διαβάζω τα χείλη του.Όχι πια,δε θα έχει επιρροή στη ζωή μου.

"Δέχομαι."λέω απρόθυμα κανοντας υπερπροσπάθεια να δείξω έστω και λίγο χαρούμενη.

Ο Max με αγκαλιάζει,το κοινο ζητωκραυγαζει.

Harry's POV

"Γαμωτο το είπε!"λεω νευριασμενα και ο Liam με τραβάει στην άκρη για να μην καταλάβουν κάτι οι fans

"Ρε φιλε τι εχεις πάθει;Κολλητή σου ειναι δε χαίρεσαι;"
"Τι να χαρώ ρε..τι να χαρώ.."λέω και κοιτάζω κάτω"Σήμερα που θα τελείωνε το τουρ ήθελα να της πω οτι ειμαι ερωτευμενος μαζί της."
"Ουοοοου τι λες τώρα ρε φιλέ;!"
"Αυτό που ακους..τι θα κάνω;"
"Στην προκειμένη περιπτωση όχι πολλά.Ελα,παμε προς τα εκει και θα τα πούμε αργότερα"

Η Olivia βρίσκεται ακόμη στην αγκαλιά αυτου του τύπου.Μέσα σε λιγότερο απο 10 λεπτα ανατράπηκαν ολες οι σταθερές της ζωής μου.Η Olivia μου δεν είναι πια..μου.Η Olivia και ο Max κατεβαίνουν απο τη σκηνή και ο Niall μου φωνάζει απο την αλλη άκρη οτι είναι σειρα για το <<Olivia>>.Το είχα ξεχάσει αυτό.Τι ειρωνεία..το τραγουδι που είχα γράψει για εκείνη,θα το τραγουδήσω επειδή της το αφιέρωσε άλλος.Αλήθεια θα τρελαθω.

Steal My Girl(h.s.)Where stories live. Discover now