20.Az a kép

1.3K 100 6
                                    

Effi kinyitotta az éjjeli szekrényemet . Benne meglelte a képét róla . Lassan belesúgott valamit Nora fülébe.majd ahogy az ajkait harapta tovàbbàlt . Majd az àgyon üllő Thomas fülébe is belesúgot valamit feltehetően ugyanaz lehetett.
Mert Thomas és Nóra egymàsra nézett és kettőtt pillantottam azon kaptam magam hogy màr csak Effi és én vagyunk abban a kicsi szobàban .

Effi szépen kényelmesen màr màr osont hozzàm.
- Làttam hogy rólam van képed.

- Hàt igen vakartam a fejem.

Miért van rólam képed Josh.
Hajólt oda hozzàm úgy hogy ajka majdnem érrintette az én ajkam.
Màr testével a székemhez paszírozott. Innen most nincs menekvés olyan közel volt hogy éreztem a kellemes illatàt , és drogként ható heves lélegzetvételét .
Ami egyre hevesebb és mélyebb volt . Lassan az én pulzusom is az egekben volt.
Megfogta az ingem nyakàt a màsik kezével a hàtamat maszírozta. Elkezdte húzni az ingem és vele engem is majd két léppésnyit téve az àgynra dobott. Combjait a csípömre tette. Majd ràmhajólt . Effi kékszemei cseresznye ajka ami csak úgy égett, szőke haja , hangja ami édes dallam úgy hatott ràm mint ha egy hajótörött lennék egy szirén fogsàgàban . Tehetetlen voltam Effi irànti vonzalmam tehetetlenné tett teljesen kiszolgàltattott lettem .
De istenem dejóérzés volt.
Effi közelebb hajólt a keze az arcomon ujjai az alsó ajkamon .
Ajkai az enyémhez simúltak .
A kalapjàt oldalra tette. Majd ismét talàllkoztak az ajkaink .

-Nora csókol így? Kérdezte

- Nem ! Mondtam .

Ismét megcsókolt majd a nadràgomat kezde el simitani a combomnàl majd lassan haladt a belső combomra . És újra megcsókolt . Nyelves csók volt. A szivem kiúgrott a hejéről.
A szívemnek legszivesebb dallam ismét megszólalt.

- Cassy csókol így ?

- Jajj hallgas màr és csókolj ! Mondtam .

ÉS visszacsókoltam amilyen hevesen szenvedélyesen tudtam . Kezeim a feszes popsijàra csúszott majd a meleit maszzíroztam .

Effi a csók utàn mélyen a szemembe nézett. Megàllt az idő.

CSÓKOLJ!Where stories live. Discover now