☠Karakter Tanıtımı ☠

299 63 30
                                    

Arkadaşlar öncelikle şunu söyliyeyim medyaya fotoğraf yüklenmediği için bnde yazı kısmına koydum .d herneyse açıkcası bu  benim ilk kitabım olacak bilmiyorum nasıl olcak tutucakmı yoksa hiç okunmıcak mı  çıktım bikere bu yola aklımda aslında kitap yazmak yoktu yani diyodumki o yetenek bnde yok sonra bir gün böyle bi deniyeyim dedim şansımı bi baktım ilerlemişim bi kaç kişiye okuttuktan sonra güzel beğeni aldı yani destek verdiler bana bana destek veren o BFF lerime kucak dolusu öpücük yolluyorum burada yayınladığım zaman bana destek verenlerede kucak dolusu öpücük yolluyorum yani kısacası  bir yola çıktım İnşallah tutulur tutulmassada yani vazgeçmicem yazıcam sürekli şimdiden beni destekliyen herkese teşekkür ederim ♥♥♥ :)
  

d herneyse açıkcası bu  benim ilk kitabım olacak bilmiyorum nasıl olcak tutucakmı yoksa hiç okunmıcak mı  çıktım bikere bu yola aklımda aslında kitap yazmak yoktu yani diyodumki o yetenek bnde yok sonra bir gün böyle bi deniyeyim dedim şansımı bi ...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

LORA♦

Lora başına buyruk 4 Kardeşden en büyüğü olan kızımızdır. Asla hiç bir şeyden korkmaz hep burnunun dikine gider kasabasını çok sever içindeki insanlarının hepsini nerdeyse tanır doğduğundan belli bu kasabada oturuyo artık heryerini karış karış biliyor.Babası Lora 7 yaşındayken hayata gözlerini yummuştur, daha baba sevgisini derinden hissedemeyen Loramız bide küçük yaşta kaybetti babasını çok hatırlamaz babasını az çok bilir kendisiyle fazla ilgilenmezdi babası geç saatlerde eve dönerdi yani çok üzülmemiştir babasının kaybına annesini daha çok severdi onun başına bir iş gelmesine dayanamaz canını yakanlardan intikamını alırdı mutlaka... Kasabada bir olay olsa ilk Lora orda olur herşeyin başında o vardır tehlike dediğiniz zaman kendini tutamayan bir kızdır.. Fazla sinirli değildir aslında çok duygusaldır sevdiklerinin başına asla bir iş gelmesine dayanamaz intikam dediğiniz zaman asla kendini durduramaz intikamını almayana kadarda rahat edemez, kıvırcık saçlı esmer tenli bir kızımızdır küfrüde çok sever...


CARA♦

Cara bizim erkek fatmamızdır ☻ kısa saçlarıyla oldukça ilgi çeken biridir.. Cara yetim büyümüştür annesi ve babası o daha 3 yaşındayken bi kazaya kurban gitmişler ama nasıl olduğunu kimse anlatmaz Cara çok merak eder bu olayı ve bu olayın peşini asla bırakmaz bulana kadarda bırakmıyaca.. Cara Almanyadan gelmiştir bu kasabaya daha 15 yaşındayken Almanyada uyuşturucu bağımlısı olmuştur orda bir süre tedavi olduktan sonra 18 yaşına gelince kaderi kendisini bu tatlımı tatlı küçük şirin ama bi okadarda gizemli kasabaya sürüklemiştir Annesi ve Babası bu kasabada doğup büyümüşler Cara doğduktan sonra kimse bakmadığı için Polisler onu Almanyada bir çocuk esirgeme kurumuna vermiştir. İlk olarak Lorayla arkadaş olmuştur, Loramız bu erkek Fatmamız'ın hayat hikayesini dinledikten sonra onu öz kardeşlerinden asla ayırt etmeyip yanına ailesiyle ona kucak açmıştır ve tabi iki tane şapşal arkadaşıyla daha.. Cara tehlikeyi çok seven bir kızdır aynı Lora gibi tipi erkeği andırdığı için kimse fazla yaklaşmaz kızımıza bide ailesinden dolayı tabi herkes acıyarak bakar Cara'ya ama kızımız bunlara aldırış etmeyip herzaman dik ve güçlü durmuştur bu acımasız hayata karşı..



ORKUN♠

Orkun bizim bizim kazanovamız çapkın  kızları çok sever eğlencesine bakar. Daha önce hiç aşık olamamış canını yakan bir kız çıkmamış karşısına hayatı hiç önemsemez dalgasına bakar  neşesi hep yerinde olur üzülmez okadar olaylara küçükken geçirdiği bir trnva sonucu insanlara karşı hep kötüdür soğuktur bir insanın kalbi kırıldımı hiç umursamaz ama Lora ,Cara ,Drek, Annesi ve kız kardeşi olan Glen  hariç hayatındaki en değerli insanlar bunlardır Babasını soracak olursanız Orkun'un babası Antalyalı Annesi İtalyalı Orkun daha 10 yaşındayken Lowrens kasabasına yerleşmişler.. Babası içkici ayyaş insanın teki olduğu için sürekli Orkun'u Annesini ve kızkardeşini dövdüğü için Orkun hep babasından nefret etmiştir artık eski küçük Orkun Olmadığı İçin Babasına rahatlıkla karşı çıkabiliyo sarhoş olduğu içinde babası kolayca el kaldırabiliyo ama bunlara rağmen herzamn güçlü ve başı dik kalmıştır... Buarada bu  Kazanovamızın küçük bir sırrı var 12. Yb de filan açıklıcam :)


DREK♠

Drek sessiz çok konuşmayan kimseyle asla bir derdi olmayan ne aile yönünden ne kasaba halkı yönünden hiç kimseyle derdi olmaz doğma büyümeli Lowrens kasabalısıdır. Çok sessiz bir tip olduğu için arkadaşları ona çok bişey danışmaz kendiside bundan hiç şikayet etmez hani ben sessiz diyorum ya bakmayın siz kavga filan olduğundan bu arkadaşımızın içinden adeta bir canavar çıkıyor değer verdiklerinin canının yanmasına asla göz yumamaz yakanın canını iki üç kat beteri yakar hani derler ya sessizlerden hep korkun aynende öyle yani Drek sessiz bir tip olduğu için yanıi kasabadaki kızlar çok bu arkadaşımıza yaklaşmaz çok aşık olupta açılamayan kızlarımız var ama Drek hep cool tipiyle kızları kendinden uzaklaştırmıştır..Şimdi diceksiniz ozamn Lora ve Carayla nasıl arkadaş oldu bu Drek Lora anlattığım gibi işte başına buyruk dediğim dedik tiplerden bir kız olduğu için diğer kızlar gibi çekingen olmayıp sürekli Drekin yanında dolaşırdı Drekde bundan rahatsız olmazdı yani tam tersi  sevinirdi diğer kızlardan farklı bir kız olduğu için Loramız  Cara ise Drekin  ilgisini çeken tek kız olmuştur çünkü diğer kızlardan farklı bir şey vardı Cara da hırs intikam hem bu yönüyle hemde tipiyle ilgisini çekmiştir kısa saçları erkek gibi davranması okadar tatlı bir yüzü olduğu halde hiç bir erkeğe bakmıyan bu kız Drekin ilgisini çok çektiği için Lora ve Carayla arkadaş olmuştur Orkunu bilirsiniz zaten hiç bir şeyi umursamadığı için kasabaya ilk geldiği gün zaten Drekle kendisi tanışmıştı hiç utanmaz Orkun buda kolaylıkla arkadaş edindiği anlamına geliyor.. 



KARAKTERLERİMİZ BUNLAR YANİ HİÇ BİRİNİN HAYAT ŞARTLARI KOLAY OLMAYAN 4 TANE AMOZAN EVLADIMIZ BİR ARAYA GELMİŞTİR BAKALIM BU AMAZONLARIN KORKU VE GERİLİM DOLU HİKAYELERİ NASIL OLUCAK :)




































☠YASAK BÖLGE☠Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin