Începutul

3.2K 112 2
                                    

Salut,eu sunt Rose Monttgomery ,fosta "Mititica" si viitoarea "Prințesă", încetul cu încetul se va lămuri totul.
Dar mai bine începem cu începutul :
Nu provin dintr-o familie de rang, mai bine spus simpli oameni, cu slujbe plictisitoare cu un salariu potrivit.
Am copilărit întru-un sat modest cu prieteni exemplari,desigur nu au lipsit nici pițigăiatele cu aere,dar asta e altă istorioară neinteresantă.Revenind la prieteni,până în generală nu am avut mai deloc,eram o fire timidă,dar când cineva mă enerva îl pocneam pe loc,așa eram eu,schimbătoare ca vremea.
În generală m-am înțeles cu toată clasa,dacă nu îl pui la calcul și pe CRISTI,cel mai enervant băiat din câte știu,la gradul de pisălog,se întrecea mereu cu vărul meu Andrei,dar el nu prea face parte de povestea vieții mele.
Cel mai bine mă înțelegeam cu sora lui Cristi,Kamelia, o fată șatenă cu ochi căprui. Mereu ne certam pe mici fleacuri cum ar fi culoarea ochilor mei,albaștri ,aveam n comun doar părul,deși mai mică decât mine cu un an,mă întrecea la înălțime cu câțiva centimetri.Cel mai mic din gașcă era Cristi,la înălțime,căci la gradul de tocilar mă întrecea cu mult, era obsedat de jocuri pe calculator și avea notele mai mari ca ale mele,dar mereu îl întreceam în ultimul semestru, așa, mereu fiind în urma mea.
Ne înțelegeam bine,aveam chiar și un obicei ciudat de a sta până târziu pe un deal destul de departe de casă,stăteam acolo doar joi,până se înnopta.
Însă liceul a băgat o distanță între noi,una sufletească,odată intrați în liceu,eu și Cristi am intrat în aceeași clasă,dar am ajuns să nu ne mai suportăm,el era în grupul tocilarilor și eu în grupul de fete putin țăcănite, Kamelia a intrat tot în același liceu,dar în altă clasă și un an mai târziu  .
Deși am intrat pe un profil economic,după absolvire,am dat la o postliceală cu profil auto,ador motocicletele și motoarele.De aici a început totul...

La media e Rose
Scuze pentru greșeli.

Destinul și iubirea ( Vol. 1 )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum