17.

548 26 0
                                    

Pov. Melanie
"Je kan heel goed zingen!" Zegt een meisje tegen me. "Amy, trouwens." "Melanie." "Gaan we weer naar huis?" Vraagt Noah. "Uh,,, ja. Is goed." En we gaan weg, ik ga hier zeker vaker komen.




"Hey, liefjes!" "Pap?" Zeg ik. "Wat heb je gedaan?" Vraagt Claire ongerust. "We moeten ze de waarheid vertellen." "Is goed." Zegt Noah en ik loop naar de bank en ga zitten. "Uh,,,, jullie waren weg en Stefanie trouwens ook. Dus we hadden een gezellig middagje ik nodigde m'n beste vriendin uit en Noah z'n beste vriend. Die werden verliefd op elkaar. De volgende dag waren wij ook samen, we hadden gevoelens voor elkaar. Maar Noah begon zondagmiddag over jullie, dat we dit niet konden doen. Ik werd boos rende naar boven. Maandagochtend negeerde ik hem, en het werd hem te veel. Noah werd boos en hij maakte het uit. Ik fietste met Emma en Noah naar school, Emma kende ons verhaal en keek heel boos naar Noah. Ik zat in de knoop met m'n gedachte, waardoor ik niet oplette. Ik hoorde getoeter van rechts en een auto reed me aan. Ik kwam dus in het ziekenhuis. Noah was er misschien 5 uur, hij wachtte op me tot ik wakker werd. Ik kende het verhaal niet helemaal meer en hij zei dat het uit was. Dus ik stelde voor om het opnieuw te proberen en dat deden we. Emma ontplofte op Noah en zei dat het zijn schuld was hij zei dat ook maar ik kalmeerde hem. Klaar einde verhaal!" Zeg ik op het einde best blij. Ik ben nu echt kei zenuwachtig. "Jullie kunnen niet samen zijn." Zegt pap. "Maar pap. Kom op. Je kan liefde toch niet verbieden?" Vraag ik zachtjes. "Natuurlijk! Klaar uit. Jullie gaan niet met elkaar uit!" Zegt Claire. "Ik ga je missen." Zegt Noah. "Maar dat wil ik niet." Hij legt z'n hand op m'n wang. "Ik ga dit zo missen!" Zeg ik huilend. "Ik houd van je! Altijd!" Zegt Noah en hij zoent me. "Nu zijn jullie weer broer en zus!" Zegt pap en we lopen naar boven.

"Ik wil je niet kwijt." Zeg ik. "Dat gebeurd niet. Wij gaan gewoon verder." Zegt hij grijnzend. "Hoe wil je dat doen." Hij gaat naast me zitten. "Veel ruzie krijgen, nep ruzie. Waar hun bij staan. Niet meer zo klef doen." Allemaal redenen. "Is goed. Want ik wil je echt niet kwijt!" Zeg ik en ik knuffel hem. "Ik houd van je!" En ik geef hem een klein kusje.

Ik zet een boos gezicht op en Noah een neutraal gezicht. Net of dat hij het uitgemaakt heeft. "Ik wil nooit meer met jou gezien worden!" Zeg ik boos tegen Noah. "Alsof ik dat wil. Noah, we kunnen wel verder gaan. Urgh!" Zegt hij terug. "Jullie moeten wel vrienden blijven." Zegt Claire. "Vergeet het maar. Met deze sukkel dus niet. Mij eerst verliefd maken en dan uitmaken! Egoïstische zak!" Zeg ik boos en ik ga aan tafel zitten. Ik zit tegenover Noah. Ik moet moeite doen om niet in z'n ogen te verdrinken.

Verliefd op mijn nieuwe broer || VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu