12.

788 23 0
                                    

Pov. Emma
"Wakker worden! We moeten naar stage!" Zeg ik tegen Daniël die naast me ligt. En hij springt gelijk op. Ik besluit om nu al mooi naar stage te gaan en doe m'n rok en topje aan. "Het staat je geweldig!" Zegt Daniël en ik begin te blozen. "Jij hebt ook hele mooie kleren aan!" Zeg ik en ik zoen hem even en loop naar beneden.


De stage was echt saai. Ik fiets naar Melanie's huis.
"Hey!" Zegt Noah die de deur opent. "Wat zie je er leuk uit!" Zegt Melanie die in haar jurkje op de bank zit. "Jij hebt ook een superleuk jurkje aan!" En ik knuffel haar. "We vertrekken zo!" Zegt Noah.


"We zijn er!" Zegt Melanie. En we stappen uit. We lopen samen naar binnen en gaan in de rij staan. De rij wordt steeds korter, doordat er steeds meer mensen weg gaan. We zijn eindelijk aan de beurt en we staan voor ze met trillende handen, behalve Noah dan. "Hello!" Zegt Harry tegen ons. "Hey!" Zeggen we. "What happened to you leg?" "I had a car accident!" Zegt ze.

Pov. Melanie
OMG! We praten gewoon met ze! "And who is this?" Vraagt hij arrogant. Ik dacht dat hij aardig was. "My boyfriend/brother Noah!" Zeg ik en hij kijkt ons vragend aan. "Our parents are together!" Zegt Noah. "And we fell in love." Zegt Noah daarna, gelukkig hebben we Engels op school. "We will take a picture!?" Vraagt Harry en we stemmen in. Noah zei dat hij de foto wilt nemen. Ik ga bij Harry staan en hij kust me op m'n wang. En Emma staat bij Niall.

"Can i have a signature from you on my plaster?" Vraag ik en ze maken er handtekeningen op. "Bye!" Zeggen we en we gaan weer weg. "Ik heb z'n nummer!!!!!!" Zegt Emma als we naar de auto gaan. "Van wie?" Vraag ik. "Niall!" "OMG!" We gaan weer in de auto zitten. Het waren 20 geweldige minuten. We hebben gepraat, foto's genomen, ik heb 5 handtekeningen van ze. Ben zo blij! We stappen in de auto, ik kijk naar de stoel. Er zit een heel gat in. "Wat is er met deze stoel gebeurd?" Vraag ik. "Sigaret in gebrand." Zegt Noah. "Okey." Zeg ik en we rijden weg.

"Hey, Stef!" Zeg ik blij. "Hey, jullie zijn weer samen ieeeeee!" Gilt ze. "Jaaaaaa!" Zegt Noah en ze springen samen. Ik ga op de bank liggen. "Hoofd omhoog." Zegt Noah en hij gaat zitten, ik leg m'n hoofd op zijn benen. Hij speelt met m'n haar.

Verliefd op mijn nieuwe broer || VOLTOOIDWhere stories live. Discover now