~Part 6~

50 3 3
                                    

Το επομενο πρωι ξυπνησα με το αμυδρο φως του ηλιου να μπαινει απο το παραθυρο και τη φωνη της μαμας μου να μου λεει καλημερα χαιδευοντας μου τα μαλλια.

Ανοιξα τα ματια μου την καλημερισα και αφου τεντωθηκα αρκετα σηκωθηκα να ετοιμαστω.

Φορεσα μια μπλε φουστα με ασπρα σχεδιακια εδω και εκει, μια ασπρη μπλουζα με μακρυ μανικι, επιασα τα μαλλια μου μια πλεξουδα αφηνοντας τα να πεφτουν στο πλαι, εβαλα το κολιε μου σχηματος τριγωνου και κατεβηκα για πρωινο.

Καλημερααααα ειπα μολις μπηκα στην κουζινα

Καλημερα πανεμορφη κορουλα μου. Καλε θα σε κλεψουνε εκει εξω να προσεχεις !!! Μου ειπε η μαμα

Σιγα βρε μαμα λες και δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν εκτος απο το να με κλεψουνε. Και ποιον ? Εμενα. Ας γελασω. Απαντησα παιριπαιχτηκα

Γιατι?? Τι αλλο καλυτερο εχουν οι αλλες απο εσενα ?? Δεν καταλαβα και πολυ τους πεφτεις αντε τωρα. ξανα απαντησε και γελασαμε και οι 3

Λοιπον μικρη πως τα πας στο σχολειο? Σε εχω δει να γυρνας με κατι παιδια στο σπιτι αυτο σημαινει πως εκανες καινουργιες παρεες σωστα? Με ρωταει ο μπαμπας

Πραγματι. Ειναι τα παιδια του κυριου Καρλαιλ. Του απαντησα

Αληθεια ?? Δεν ηξερα πως εχει τοσα παιδια. Αναρωτηθηκε η μαμα

Δεν εχει. Τα εχουν υιοθετησει και οχι ολα φυσικα. Μονο τον Jacob την Alis και τον . Τους εξηγησα

Αααα μαλιστα τωρα εξηγουνται ολα. Ειπε ο μπαμπας

Τι θες να πεις ?? Ρωτησε η μαμα

Θελω να πω πως τωρα εξηγειται γιατι δεν μοιαζει κανενας τους σε κανεναν. Εξηγησε ο μπαμπας

Ελα καλε σιγα μοιαζουνε σε κατι. Ειπε η μαμα και την κοιταξαμε με βλεμμα αποριας. Τι με κοιτατε ? Ολοι τους εχουν ασπρο και κρυο δερμα και ποτε δεν βγαινουν στον ηλιο.

Μμμ να και κατι που δεν ηξερα. Συνεχισαμε να μιλαμε μεχρι που ηρθε η ωρα να φυγω. Τους αποχαιρετησα και βγηκα απο το σπιτι. Σημερα ειχε μια ηλιολουστη μερα. Πολυ ομορφη απο ολες τις αποψεις εκτος απο μια. Μια που ειναι τοσο σημαντικη οσο καμια αλλη Ο JACOB ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Ηταν η πιο βαρετη μερα της ζωης μου. Οι ωρες περνουσαν τοσο μα τοσο βασανιστηκα που δεν το αντεχες. Τελικα γυρω στην 7-8 ωρα (θυμηθειτε πανε σε μουσικο που κανει μεχρι και 9 ωρες τη μερα) αποφασισα να φυγω.

Περπατουσα στον δρομο και παρατηρησα πως ειχε σκοτινιασει. Ξαφνικα αντιλαμβανομαι πως καποιος με ακολουθει. Αρχιζω να περπαταω πιο γρηγορα και μετα απο λιγο γυρναω και δεν ειναι κανενας πισω μου.

Θα με εχασε. Λεω στον εαυτο μου και γυρναω μπροστα οταν ξαφνικα χανω τις αισθησεις μου.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Hello my lovely lovely fans. Επιτελους ανεβασα και αυτο μονο και μονο επειδη μου το ζητησε η DianaPn !!! Love you Diana :*

Τραγουδι-me myself and I

ΟνειροπωλήσειςWhere stories live. Discover now