ACEMİ

342 67 12
                                    

Medya:Melodi&Aras&Nehir&Barış

Bölüm şarkısı:Grup Seksendört-Acemiler
Piiz-İntihar Süsü

Bölüm ithafı;emirberraaaa biliyorum bunu beklemiyordun. Süpriz olsun dedim.

Eveeetttt,3 yıl 4 ay 2 hafta 2 gün 5 saat 16 dakika 47 saniye 59 salise sonra tekrar birlikteyiz...Ama sanırım biraz hızlı ilerledim. Ama inanınki diğer bölümde bu kadar hızlı olmayacak. Evet,içinizde düzenlememi istemeyen bir kaç arkadaşımız vardı.Dediğim gibi,değiştirdiğim hiçbir şey yok sadece İlhan zımbırtısını koydum içine.Melodi her zaman ki gibi asistan zaten.Bu arada Nehir ve Barış türk olduğu için sevmemezlik yapmazsınız inşallah.İki kişi de türk olsa ne olur,değil mi?Çok fazla konuştum sanırım.Hadi size iyi okumalar;-)
***

Doğrulup gözlerimi gözlerine sabitledim.Gözlerindeki alaycıl ifade kaşlarımı çatmama sebep olmuştu."Evet.Ne kadar tipsiz olduğundan bahsediyorduk.Sizin gibileri dünyayı boş yere dolduruyor.Ve bizim gibilerin başına musallat oluyor.Keşke hiç olmasaydınız."şu anda neden onunla tartışma girişiminde bulunduğum hakkında hiç bir fikrim yoktu.

"Ama deme öyle,çarpılırsın güzelim.Hem...aslına bakarsak bizim gibileri sayesinde evde kalmıyor kızlar." kahkaha atıp kaşlarımı havaya kaldırdım."Ne yani yakışıklı mısın?"

"Değil miyim?" ciddi bir ifadeye bürünmüştü.Afallayarak bir adım geriledim ve yutkundum.Aslında...yalan söylüyordum.Evet yakışıklıydı ama...sizcede bir egoiste söylenecek şey miydi bu?!

Cevap vermedim.

Dudakları hafifçe yukarıya doğru kıvrıldı.Ve kaşlarını yukarıya kaldırdı.

"Cevap vermediğine göre...yakışıklı olduğumu kabul ediyorsun demek,ha?" kaşlarımı çattım ve ağzımı araladım.Ama tek bir kelime bile söyleyemedim.Sanki birisi dilime iğne batırmış gibi hissediyordum.Dilimdeki aynı sızıyı boğazımda da hissettiğimde yutkundum.

"Evet,kabul ediyorsun." dedi ve yanağıma küçük ama sert bir öpücük bırakıp koşarak uzaklaştı.Ama ben arkasından tek bir kelime bile söyleyemeden felç geçirmiş gibi hareket etmeden az önce yanağıma bıraktığı öpücüğün şokundaydım.

Takıntı (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin