Trøbbel

87 3 1
                                    

Etter at Anna hadde fortalt det, begynte de å krangle. Her va det som skjedde:
M: hvorfor hadde du sex?
A: jeg å Jan hadde 2 års jubileum å da tenkte vi å feire det.
M: tenk om han slår opp da? Da blir du alenemamma, har du tenkt på det?
A: Jeg har tenkt på det, det eneste er at jeg vil bli en god mor.
M: En god mor? Dummeste jeg har hørt, du skal ta amport!
A: Nei, det vil jeg ikke. Jeg har fått til å lage et lite barn, og alle skal få leve!
M: Hva er grunnen til at jeg skal høre på deg?
A: Jeg skal ta vare på, jeg skal få gode karakterer! Jeg skal ikke skuffe deg, mamma!
M: Ok, jenta mi! Du skal få ha barnet, men du må ta keisersnitt, er det Ok?
A: tusen takk, mamma! Du er verdensbeste, ja jeg skal ta keisersnitt.
Anna og Moren ble til slutt enige om alt, Anna å moren reiste på handletur for å handle inn babyting. Anna var klart bestemt på at hun skulle ha hvit vogn å hvit seng til babyen.
Det beste nå var at Anna hadde 2uker igjen av graviditeten. Hun ble hjemme fra skolen noen ganger, for hun hadde så vondt i magen. Anna hadde endeleg fått bestemt en dato til babyen. Hun ville ha den dagen etter skoleslutt, sånn at hun fikk med seg det siste. Datoen ble: 21.06. Anna var helt klart fornøgd med datoen, for hun fikk vere hjemme med babyen i hele ferien. Når hun kom på skolen de siste dagene så alle på magen hennes, de spurte om hun var gravid. Læreren vår ble irritert å sa: Nei, Anna er ikke gravid. Det er frekt å mobbe folk med stor mage. Anna ble irritert av kranglingen å sa at hun faktisk var gravid.

Noen dager etter:

Så var siste skoledag her. Anna fortalte på skolen at i morgen var hun kanskje blitt mamma. Anna merket at venninnene hennes begynte å snakke stygt om henne, å bestevenninna Sara var med de. Hun sa at ungen hennes ble feit og stygg, Anna reagerte stygt på det å begynte å grine. Anna sprang hjem, men så ropte noen på Anna. Silje, en jente i klassen som var ganske snill. Men når hun fikk seg kjæreste ville ingen vere med henne. Hun sa at Anna ikke var dumt, og trøstet henne. Hun ble med Anna hjem å hadde det veldig koslig. Det ringte på døra, det var Jan. Hadde med seg eg gave å gav henne et kyss. Han sa at visst det var en jente så ville han at hun skulle hete Ingrid Marina. Anna likte navnet, men var forsatt litt usikker. Hun ville nemleg at den skulle hete Andrea eller Ingrid Marina. Det vart et vanskelig valg, men hun sa at hun kom til å bestemme det under fødselen. Jan kysset Anna før han dro, og så gikk Anna opp på rommet igjen. Silje spurte hvem det var, Anna sa at det var Jan. Han gav henne et kyss å gav et fint navn visst det vart en jente. Silje og Anna koste seg i mange timer, hun hjalp faktisk Anna med pakkingen. Anna hadde pakket alt, og var klar til å vere på sykehuset kl.11.00 i morgen.

Hæ? Ja!Where stories live. Discover now