Capitol Bonus

2.9K 150 47
                                    

Harry's P.O.V

O puteam vedea. Era acolo, imbracata in costumasul sau de balerina alaturi de mama ei, dansau amandoua gratioase bucurandu-se de atmosfera creata. Primvara era anotimpul nostru preferat, intotdeauna ieseam in natura si ne bucuram de aerul proaspat si momentele noastre.

Inca visez asta in fiecare seara, inca o vad in fiecare seara cum zambeste inainte sa cada intr-un somn adand linistitor. Inca mi-o imaginez cum o saruta pe Darcy pe frunte si ii ureaza noapte buna inainte sa se refugieze si ea langa mine, in pat.

Nu am incetat sa o iubesc, si niciodata nu voi inceta. Chiar daca am ales sa-mi continui viata alaturi de altcineva, ea va fii singura care va avea mereu inima mea.

Inima imi batea intr-un ritm alert cu fiecare pas pe care il faceam, ma apropiam de ea, defapt, de ele.

- Kate...

Am rasuflat usor lasandu-ma jos la nivelul pietrei funerare

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Am rasuflat usor lasandu-ma jos la nivelul pietrei funerare.

- Inca nu imi vine sa cred ca eu te-am adus aici iubito, imi pare atat de rau. Dar stiu ca scuzele mele iti sunt inutile si ca nu te vor aduce inapoi. Doar ca, mi-e greu. Mi-e atat de greu iubito, am ramas singur, atat de singur. A plecat si ea Kate. As fii dat orice...

Mi-am indreptat privirea spre cealalta piatra funerara ce se afla langa cea a lui Kate. Uitate de vreme si oameni, pietrele aratau ciobite si neglijate. Mi-am lasat privirea in jos, nu aveam curajul sa le privesc, nu aveam curajul sa le mai rostesc numele.

- Nu am fost in stare sa va apar iubito, nici pe tine si nici pe ea, si acum platesc. Platesc atat de scump. Mi-as dorii sa fii langa mine, sa nu fii fost nevoita sa-ti iei viata din cauza mea. 


***

- Bunico, parintii mei sunt mai fericiti acolo ?...




Facebook H.SUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum