HAYATIMI DEĞİŞTİR

2.1K 21 0
                                    

Yazar : ElifKaplan3

'Bir yanda kül olmuş kalbiyle bir adam, diğer yanda kendi varlığından haberi olmayan bir kadın.'
Deniz hayatımın aşkı dediği kadın tarafından düğününe bir hafta kala kendisine ihanet ettiğini öğrenir. Ruhu karanlığa gömülen genç adamın artık hayattan bir beklentisi kalmamıştır.

Nihal genç bir doktor adayıdır. Arkadaşlarının zoruyla gittiği kafede yakışıklı bir adamdan hoşlanması hayatın ona garip bir tesadüfü olmuştur.

"Neden kabul ettin. Para için mi?" Tabi böyle düşünecekti aklına başka ne gelecekti ki. Deniz yüzüme nefretle bakıyordu.

"Sen bu kadar ucuz musun?"

"Asla" demişti kalbim. Sadece senin beni sevmeni istiyorum.

"Senin sandığın gibi değil ama seni buna inandıracağımı sanmıyorum."

"Senin aldığın bu kararla hayatı sana zindan edeceğim. Gözümde parayla tutulmuş bir kadından farkın yok."

Deniz hayatının aşkını unutup yeni bir hayata başlayabilecek miydi? Babasının kendi adına aldığı bu karar onu karanlıktan aydınlığa tekrar çıkarabilecek miydi?

Nihal ise genç adamın bu tutumuna karşın onu kendisine aşık edebilecek miydi?

"Naber sıska!

Bugün doğum gününmüş. Yeni yaşının sana şans ve mutluluk getirmesi dileğiyle. O mutluluğun içinde ben de olurum umarım. Seni tanıdıkça içinden farklı farklı insancıklar çıkıyor. Seni ilk gördüğümdeki adam umursamaz havalı ve kendini beğenen bir tipti. O gün dönüp yüzümüze bile bakmamıştın. Nereden bilebilirdim ki bu kadar yaralı olacağını. Dış görünüşünün altına sakladığın onca duyguyu.

Bu hayatın bize karşı oynadığı garip bir oyundu sanki. Sen ve benin asla bir araya gelebileceğimizi sanmazdım ama oldu işte. Yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalıştığını görüyorum. Ne yapayım ben biraz böyleyim işte. Sabırsızım korkularım var bu hayata karşı. Bu korkuları senin ile birlikte yenmek istiyorum. H

Wattpad ' in En Güzel HikayeleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin