Beskederne

19 2 1
                                    

Brom brom denne gang vågnede jeg af at jeg fik en besked og helt vildt var det fra Klaus!!! Jeg skyndte mig ind og tjekke den.

SMS samtale

Katarina=K/Klaus=KL
KL: Hej Katarina jeg ved godt det er lidt underligt, at jeg skriver til dig, men jeg har på det seneste lagt mærke til dig og Caroline. Det virker som om, hun er den eneste ven du har og jeg ville bare sige, at hvis du har brug for en at være sammen med når Caroline ikke er der, så er jeg der for dig.
K: Hej Klaus. Det er rigtig sødt af dig at skrive til mig om det, men det er rigtigt. Caroline er den eneste ven jeg har, men det er så også fordi at der er ikke andre der kan lide mig eller hende.
KL: Vil du snakke om det? Så kunne vi følges i skole?
K: Det kan vi godt. Hvor skal vi mødes og hvornår?
KL: Jeg tænkte vi kunne mødes ved rundkørslen kl 7:45?
K: Okay. Vi ses
KL: Ses
Bagefter skyndte jeg mig at spise og tage tøj på. Jeg tog bare nogle sorte stramme bukser en løs T-shirt, og en hættetrøje som var grøn.

Kl 7:43 var jeg nede ved rundkørslen, men der gik ikke lang tid så kom Klaus han var endnu lækre tættere på.

Jeg tog et hurtigt billede uden han opdagede det. Jeg tog det til Caro, som bevis materiale, så kunne jeg bevise hende om, at jeg havde været mindre end en meter væk fra Klaus. Da vi kom hen i skolen sagde vi farvel til hinanden, og så løb jeg ind til Caro for at fortælle hende, alt men hun var der ikke. Caro var det ikke så jeg blev en loner den dag, og det var den værste dag i mit liv, jeg skrev til hende og spurgte hvorfor hun ikke var der, men jeg fik ikke noget svar. Min Tlf var helt tom, så jeg regnede med at hun bare havde sovet over sig, og ville skrive tilbage så snart hun så den, men dagen var lang og jeg fik ikke nogen beskeder fra Caro.
----------------------------------------------
Jeg håber i kan lide historien,
Men skriv gerne i kommentaren hvis i har nogle ider, i må også gerne stemme :-)
-K ❤️

BffWhere stories live. Discover now