Intalnire <3

5.6K 189 11
                                    

Am mers langa Mony si i-am spus la ureche:

-Iubi avem ceva de discutat referitor la parul si la taieturile de pe mana.

-Ce de unde stii?

-O sa iti spun dar acum mergem sa iti luam lucrurile de la fratele tau bine?

-Si de ce as face-o?

-Pentru ca ma iubesti si pentru ca te ador?

-Ok amorezule. Si isi lipeste buzele de ale mele intr-un sarut dulce.

-Mi-a fost dor de gustul buzelor tale.

-Aham mincinosu-le!

-Dar nu mint pisoias ai sa vezi ca nu te mai las sa pleci undeva fara mine.

Din spate mama si tata ne priveau zambind. E dragut ca au cunoscut-o pe Mony dar nu vroiam sa o cunoasca intr-un spital. Mony se intoarce spre parintii mei si spune:

-Domnule Cristian , doamna Roxana as vrea sa il duc eu pe Zack acasa daca se poate. Acasa unde locuim noi doi spune si ma imbratiseaza.

-Sigur scumpa mea. Dar aveti grija si astept nepotei cat de curand!

-Mama !!!! Spune eu rusinat.

-Ce doar nu am spus ceva gresit nu?

Tata statea si ne privea amuzat de toata aceasta situatie.
Terminam de vorbit si mergem spre parcare unde ne oprim langa un frumos Audi TT . Stau putin sa il analizez si spun:

-Ah m-as casatori cu tine!

-Hai odata amorezule ca o sa vina si vremea aceea. Eu raman uimit la ce a spus dar imi revin repede si spun:

-Vorbeam cu masina. Spun cu intentia de a o enerva si reusesc.

-Atunci de acum sa te sarute masina ca eu nu mai am nevoie.

Intra in masina si imi deschide portiera. Spune sarcastica:

-Intrati domnita?

M-am pus bosumflat in locul din dreapta soferului si ii intorc spatele. Ea porneste radioul si incepe sa fredoneze melodia "Esti binele ce-mi face rau". Dupa cateva secunde a inceput sa cante . Avea o voce asa frumoasa si adorabila si chiar canta bine. Dupa maxim 10 minute ajungem in fata casei fratelui sau . Coboara si imi face semn sa cobor si eu . Suntem in fata usi iar ea intra fara sa bata . Il vad pe John stand pe canapea uitandu-se la un film, cand o vede pe Mony o imbratiseaza dar cand se uita la mine spune serios :

-Daca o mai ranesti o sa te distrug inteles?

-Doar sti toata situatia ti-am povestit.

-Stiu dar sa nu se mai intample. Spune el ridicand un deget amenintator spre mine. Intre timp Mony a venit de sus cu o valiza. Eu intreb debusolat:

-Amm cum ai facut atat de repede bagajul?

-Nici nu l-am desfacut de cand am venit. Spune ea amuzata.

-Ok asa a fost ciudat. Spun eu confuz.

Mony vine langa mine si ma ia de mana iar dupa se intinde si il saruta pe fratele sau pe obraz iar apoi isi ia ramas bun. Urcam in masina iar inainte sa porneasca am sarutat-o apasat iar ea surprinzator mi-a raspuns.

-Inainte sa mergem acasa vreau sa mergem putin la cuafor (sper ca am scris bine) ca sa rezolvam faza cu parul.

-Ok . Spune ea zambitoare .

-Dar mai vreau ceva as vrea sa te scot la o intalnire. Accepti?

-Cu cea mai mare placere.

Nu durase mult si am ajuns la cuafor unde am intrat si am mers la prima frizerita si am spus:

-O decolorare pentru iubita mea. Spun eu mandru.

-Cu cea mai mare placere spune frizerita trecuta de varsta a doua.

M-am pus pe scaun facandu-ma comod si am inceput sa ma gandesc la locul unde va trebui sa o duc la intalnire. Ma gandesc si imi vine in minte locul unde ma ducea tata cand eram micut. O sa o duc mai spre seara in acel loc si o sa privim apusul impreuna. Nu observ cat de repede a trecut timpul pana cand nu am vazut-o pe Mony in fata mea . Parul ei avand acum culoarea sa naturala. Arata asa dragut. Am luat-o de mana dupa ce am platit pentru tot chiar daca Mony insista sa nu platesc. Am plecat acasa la noi de data asta si am spus ca ne intalnim la ora 19:40 iar acum era ora 18:00 . Mony a fugit in camera vazand cat este ceasul si a inceput sa se pregateasca iar eu am mai stat putin pana cand am observat ca era ora 18:45. Am mers in camera mea si m-am asezat in fata dulapului alegandu-mi o pereche de blugi negri din piele un tricou alb si o jacheta de piele neagra. Am intrat in baie si am pornit apa intrand sub dus. Dupa 10 minute am terminat si am inceput sa ma imbrac . M-am privim putin in oglinda si mi-am aranjat putin parul si eram gata. Ma uit la ceas si observ ca este ora 19:40 . O vad pe Mony iesind din camera ei si raman masca . Era imbracata intr-un pulover gri , o pereche de colanti din piele rupti in genunchi si o pereche de tocuri negre . Am muti iar tot ce am putut sa fac era sa merg spre ea si sa o sarut. Dupa ce am rupt sarutul am privit-o zambind mandrindu-ma de pitica mea. Mi-am impletit degetele cu ale ei si am mers spre masina. M-am asigurat ca am luat tot si am pornit spre locul ales. Cand am ajuns am coborat din masina si am luat-o de mana . Am condus-o pana la locul amenajat . Care era asezat langa...

V-a continua....

Bum am spus Bum . Uite si un nou capitol sorry de intarziere dar imi pare foarte rau stiti voi era perioada aia stupid la scoala. Am avut teste si teme. Imi pare rau ca nu am postat si mai vreau sa va spun ceva ..... Imediat facem 10.000 de vizualizari asa ca vreau sa fac ceva special deci vreau idei va rog . Va iubesc ..... pup si noapte buna :*

TocilaraWhere stories live. Discover now