Coma

5.1K 199 18
                                    

-Bine atunci domnul Moris a suferit un accident grav si are nevoie repede de un transplant de ficat. Si pana acum am gasit un donator dar vestea proasta este ca in urma accidentului a pierdut foarte mult sange si avem nevoie repede de un donator . Trebuie sa gasim rapid donatori doarece are o grupa foarte rara , grupa D6 negativ si pana acum nu am gasit nimic.

-Putem sa facem niste analize sa vedem daca e cineva dintre noi este compatibil cu el? 

-Sigur urmati-ma! 

L-am urmat pe doctor pana in cabinetul unde se faceau analize. M-am asezat pe un scaun la fel si parintii lui. Am simtit o intepatura mica iar dupa am vazut cum mi se ia sange intr-o fiola mica.

Stam si asteptam rezultatele la analize. Dintr-o data usa cabinetului se deschide si pe ea iese doctorul.

-Am o vestea buna , domnisoara Lens are aceeasi grupa ca si copilul dumneavoastra doamna Moris . Copilul poate fi zalvat.

Atunci doamnei Moris i se lumina fata . Vine la mine si spune:

-Iti multumesc mult domnisoara Lens. Fara tine nu stiu ce m-as fi facut . Dar scuza-ma daca par impertinenta dar tu cine esti?

-Sunt iubita copilului dumneavoastra si as face orce sa il salvez. Nu mai vreau sa pierd persoane dragi din viata mea.

-Scumpo scuze ca te intreb cred ca e un subiect delicat dar pe cine ai pierdut?

-Mi-am pierdut parintii in urma cu mult timp si nu mai vreau sa il pierd si pe el. Este cea mai draga persoana din viata mea. El m-a ajuta sa trec peste tot. M-a ajutat sa trec peste moartea parintilor mei si a avut grija de mine cand eram in coma.

-Off scumpa mea in noi poti avea incredere deplina . O sa te sustinem si ajutam la orice lucru greu. Considera-te  ca fiind parte din familie. Stiu ca parintii tai undeva acolo sus au grija de tine si se mandresc cu fica pe care o au acum.

-Multumesc doamna si domnule Moris multumesc pentru tot.

-Draga nu ne spune pe numele de familie ma face sa ma simt batrana spune-ne pe numele mic adica Cristian si Roxana.

-Multumesc iar dumneavoastra imi puteti spune Mony. Incantata.

-Si noi la fel. Spune Roxana.

-Dupa cum se vede esti o fata foarte frumoasa si loiala . Fiul meu are noroc cu tine. Mereu ne povestea despre o fata care i-a furat inima si ca te iubeste nespus de mult. Si cum a spus si sotia mea de acum considers-te parte din familie.

-Multumesc domnule Cristian.

Dintr-o data usa unde era operat Zack s-a deschis si pe ea a iesit doctorul.

-Buna ziua doamna Moris as vrea sa va spun ca transplantul a reusit  dar din pacate este in coma acum as avea nevoie de domnisoara Lens pentru donarea de sange.

Ma ridica de pe scaun si merg spre salon. Mi-am luat multisor sange deoarece vad in ceata. Cand sa ies pe usa salonul simt cu totul se face negru.

---************---

Ma trezesc si il vad pe Zack intins pe pat si conectat la aparate. 

Ma ridic din pat si merg aproape de el si ii spun:

-Buna iubitule stiam ca trebuia sa te ascult atunci ca poate toate astea nu se mai intamplau . Oricum stiu ca ma auzi asa ca te rog deschide ochii nu mai vreau sa te vad intins pe acest pat fara sa spui nimic Te rog nu ma parasi sti ca am nevoie de tine Te rog sa ma ierti  pentru faza de la petrecere trebuia sa te ascult. Te rog        trezeste-te daca nu pentru mine pentru parintii tai care apropo i-am cunoscut si sunt niste persoane amabile simpatice si bune. Mama, tata va rog nu il luati de langa mine stiti cat de mult il iubesc si stiti cat mar distruge pierderea lui. 

Dupa toate aceste vorbe am inceput sa plang o lacrima cazand pe obrazul lui  Zack si rostogolindu-se pana a ajuns pa baza obrazului. L-am sarutat pe buzele intredeschise si un sarut pe frunte. Am iesit din salon si atunci a venit mama lui Zack la mine si m-a imbratisat.

-Scumpo ce bine ca te-ai trezit nu vroiam sa te pierdem. Esti ca si fica noastra.

-Multumesc !!

-Acum dute acasa sa mananci si sa te odihnesti putin .

-Multumesc pentru tot.

Am plecat acasa iar fratele meu cand m-a vazut a venit la mine si m-a imbratisat strans. 

-Hey surioara am vazut ce s-a intamplat si imi pare rau pentru tot.

-Nu este nimic acum ma duc sa fac un dus si sa imi fac ceva de mancare.

Urc sus in camera si merg direct la baie. Imi las hainele sa alunece pana pe gresit si intru in dus. Este asa relaxant. Si asa de bine. Maine este Anul Nou  si doamne ajuta-l pe Zack nu il lasa.

Ies din dus doar intr-un halat si merg sa imi iau lenjeria intima.

Ma pozitionez in fata dulapului si imi aleg o pereche de blugi rupti,  un tricou alb si o camasa rosie in carouri. Ma imbrac cu hainele alese si imi iau botinele negre si cobor la bucatarie sa imi fac de mancare. Cand ajung jos se simte un miros imbietor de clatite.

-Poftim surioara ti-am facut de papa pentru ca stiu ca esti obosita. 

-Mersi fratioare. 

Mananc clatitele facute de  el si chiar i-au iesit foarte bune  . Imi iau geaca si poresc spre spital. Credeam ca nu o sa mai fiu nevoita sa calc in acest loc dar norocul nu tine cu mine. Ma indrept spre salonul lui si sper ca este treaz dar cand intru in salon il vad tot acolo intins pe pat. Imi vine sa mor cand il vad conectat la acele aparate afurisite care il tin in viata urasc sa il vad asa nu imi place. Iau un scaun si ma pun mai aproape de el cu lacrimi in ochi ii cant putin din cantecul lui preferat .... Locked away ..... in timp ce cantam plangeam pentru ca acesta este cantecul nostru. La sfarsit am adormit cu capul pe mana lui. Ma trezesc dar....

V-a continua...

Am facut acest capitol bonus deoarece incepe scoala si nu stiu cand o sa postez ms de intelegere      

 
                       

TocilaraWhere stories live. Discover now