1

12.4K 410 13
                                    

Zazvoň sakra. Dělej zvoň! 'Crrr' Děkuji ti bože!! Vstala jsme a vzala jsem si svůj batoh a dala jsem si ho na záda. Vyběhla jsem ze třídy a běžela jsem rychle ke svojí skřínce. Proč běžím? Abych nepotkala Stylese a jeho partu. S Harrym se znám ,už od pěti. Byli jsme nejlepší kamarádi. Byli... chybí mi ty časy ,kdy jsme po sobě házeli polštáře a smáli se. Všechny tyhle časy zmizely ,když ho k sobě Niall, Louis a Liam přibrali. Harry se mi začal smát a jednou mě i zmlátil. Zavřela jsem oči a zavřela skřínku. Vyšla jsme před školu a zjistila jsem ,že mě asi bůh nesnáší ,protože jsem potkala Harryho. "Ahoj Fieldsová" au... kdysi jsi mi říkal Hayley. Ale ty časy jsou pryč... "Nazdar Harry" nedokážu mu říct Stylesy. Nejde to ,když vím kdo to je. vím ,jak se chová ,když je sám a ,co dělá ,když brečí. Na Harryho obličeji se objevil arogantní úšklebek "Pořád panna ,co?" uchechtl se. Bože... 

***Flashback***

Došla jsem do kavárny a viděla Harryho ,jak sedí a pije jeho latté. Usmála jsem se a došla k němu "Ahoj Hazzo" usmál se na mě a objal mě. "Tak ,proč si se potřeboval tak urgentně sejít?" zašklebila jsme se. "Nejsem panic" řekl a já se zasmála. "A to je urgentní?" "ANO!!" zakřičel se smíchem na kavárnu a to jsem nevydržela a začala jsme se smát na celou kavárnu. Když jsem se uklidnila ,podívala jsem se mu do tváře "Kdo je ta nešťastná?" usrkla jsme si svého cappucina "Jessica" Vyprkla jsem svoje kafe a začala jsme se znova smát. "Jessica?" kývl a cukaly mu koutky. Začal se smát se mnou a to ,už po nás všichni koukali. Jessica je největší barbie na škole. Až jsme uklidnili ,tak se na mě Harry koukl "A ty?" "Já ,co?" nechápala jsme "Jsi furt panna?" "Ano, čekám na prince" vypláznu na něj jazyk. "Jsem tu!" řekne hrdě s jeho nádherným úsměvem. 

***End of flashback***

Skousla jsme si ret a podívala jsem se jinam. "Takže jo" uchechtl se "Furt čekáš na prince? Dám ti radu" nahnul se mi k uchu "Nepřijde" zašeptá a já ho od sebe odhodím. "Klidně at si nepřijde je mi to u prdele" vyprskla jsme a odešla domů. "Ahojte!" zakřičela jsem a hned jsem vyběhla nahoru. Otevřela jsem dveře a vešla do svého pokoje. Tašku jsem hodila na zem a hned jsem si sedla na postel. "To bude dobrý..." šeptala jsme si pro sebe a doufala jsem ,že mě to uklidí ,ale doufala jsem marně. Vůbec mě to neuklidnilo ,spíš to můj stav zhoršilo. Domem se ozval zvonek ,který mě donutil stoupnout a dojít dolů "Tati kd- Harry?" 


_____________________

Hi loves!

Tak máme tu další novou story :) Moc mě zajímají vaše názory <3

♥I love you to the moon and back♥

Anet

HatedKde žijí příběhy. Začni objevovat