18

1.3K 238 55
                                    

Λίγα λεπτά αργότερα βοήθησα τον Τάιλερ να σηκωθεί. Ένιωθε ήδη καλύτερα και παρόλο που ο πόνος φαινόταν στα μάτια του, πλέον ήταν πιο γλυκός για εκείνον. Αποφάσισα να μην τον αφήσω. Πλέον ήξερα ότι δεν έπρεπε με τίποτα να τον διώξω μακριά μου. Είχε έρθει στη ζωή μου με έναν περίεργο τρόπο, αλλά πάντα θα μας ένωνε κάτι. Και αυτό ήταν η αγάπη. Στην αρχή ήταν φιλική, αργότερα βάθυνε και μας ένωνε η οικογένεια. Όταν όμως φάνηκε η αλήθεια η αγάπη του συνεχίστηκε. Η αγάπη του για εμένα τον βοήθησε να ξεφύγει από την χειραγώγηση του Νοσφέρους και να πάρει τον έλεγχο. Η αγάπη του πλέον ήταν φανερή. Και δεν θα αργούσα να του δείξω και τη δική μου. Γιατί τώρα το ήξερα. Πίστευα στην μοίρα. Και η μοίρα μου έδειχνε ότι, ό,τι και αν συμβαίνει γύρω μου πάντα θα καταλήγω σε εκείνον.

Η κούραση φαινόταν στο πρόσωπο του. Δεν μου είχε πει ακόμα ποιος του έκανε αυτό το άθλιο πράγμα. Ήθελα να μάθω ποιος ήταν και όταν το ανακάλυπτα, ήθελα να του κάνω κακό. Αλήθεια, όποιος και αν το έχει κάνει, είτε άνθρωπος, είτε βαμπίρ θα βρω τη δύναμη να τον αντιμετωπίσω.

Άφησα τον Τάιλερ στο δωμάτιο του να ξαπλώσει και κατέβηκα κάτω να καθαρίσω τα αίματα από το χολ. Ευτυχώς ο Ματ δεν είχε γυρίσει ακόμα. Το αίμα είχε λερώσει και το χαλί του διαδρόμου. Το τύλιξα και το άφησα στην άκρη για να το πετάξω. Αν το πήγαινα στο καθαριστήριο, θα έπρεπε να εξηγήσω τι δουλειά είχε τόσο αίμα εκεί και τότε θα το μάθαινε και ο Ματ. Πήρα δύο κουβάδες με νερό και μία σφουγγαρίστρα και πήρα το αίμα που βρισκόταν κάτω. Άδεια τέσσερις φορές τους κουβάδες μέχρι το νερό να έβγαινε καθαρό. Ύστερα σφουγγάρισα μία τελευταία φορά με αρωματικό και έβγαλα το χαλί έξω. Είχε πολύ χιόνι και παραλίγο να πέσω. Το χαλί δεν ήταν τόσο βαρύ, αλλά λόγω άγχους μη με δει κανένας, έκανα άτσαλες κινήσεις. Όταν έφτασα στον κάδο με τα σκουπίδια, άκουσα κάποιον να με φωνάζει από πίσω. Πέταξα γρήγορα το χαλί μέσα και έκλεισα τον κάδο τόσο γρήγορα που έκανε έναν μεγάλο θόρυβο. Όταν γύρισα είδα την κ.α Ρόουζ να στέκεται πίσω μου.

- Κριστίν; Είσαι καλά κορίτσι μου; Τρόμαξα με αυτόν το θόρυβο.

Σκούπισα τα χέρια μου στην φόρμα μου και αμέσως ξεκίνησα να προχωράω προς το σπίτι. Την βοήθησα να σταθεί όρθια στο χιόνι και να μην γλιστρήσει.

- Θα σας έπαιρνα τηλέφωνο σήμερα.

- Σε πρόλαβε ο θείος σου. Μου έστειλε μήνυμα ότι θα αργήσει σήμερα και μπορεί να χρειαζόσουν βοήθεια με το φαγητό. Σε κάλεσα στο τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωνες. Όλα καλά; Γιατί πέταξες το χαλί;

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Σκοτεινό Πνεύμα (3ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now