Bölüm 22: Ben mi Deli Ediyorum Seni!?

4.5K 266 10
                                    

Uzun bir aradan sonra ben geldim. Öncelikle sınavlarımın cuma günü bitmesine rağmen hemen bölüm yazamamamın bir kaç sebebi var. Ben bunları açıklamak istiyorum ki aramızda gizli saklı olmasın :) Cuma geldiğim gibi malum yol yorgunluğu üstüne cumartesi kendimi işte bulmam tamamen bir tesadüf oldu. Yoğun bir çalışma içinde geçen bir cumartesi üstüne de pazar günü de aile, uzun zamandır görüşememenin verdiği hasret derken geçti gitti. Pazartesi bir iş görüşmesi için şehir dışına çıkmak zorunda kaldım ve dün de maalesef ev kızı moduna girip temizlik yaptım :) Kısacası hayatım yoğun bir koşuşturmaca içinde geçiyor. Bu gün de çalışıyorum ama arada bir fırsatını yakalayınca hemen bölümü atayım dedim yoksa böyle uzayıp gidecek biliyorum. Uzun yazım için kusura bakmayın ama her şeyi anlatmazsam içim rahat etmezdi, beni bekleyen insanlara bir kaç açıklamayı çok görmüyorum. İnşallah bölümü beğenirsiniz. İyi okumalar :)

Vote ve yorumlarınızı bekliyorum :) Yazarcığınız...

22.BÖLÜM Ben mi Deli Ediyorum Seni!?

Güzel geçen bir sohbetin ardından, Eylül'ün telefonuna gelen mesaj sesi ile dikkatini telefonuna verdi genç kız. Erva'dan 'Geldik biz.' olarak aldığı mesaja 'Lobideyiz.' diyerek karşılık verdi. Kalabalık ve muhteşem enerjisi olan gruba da haber vermeyi ihmal etmedi. "Gelmiş ablamlar." 

Erem Hanım duyguğu kelimeler ile gerilirken önce kocasına döndü ve ardından karşısındaki insanların gözlerinde sürdürdü kelimelerini. "Biz odaya çıkalım, zaten yorgunum ben de. Siz güzel güzel sohbetinize devam edin."

Meryem Hanım Erem Hanım'ı anlayarak hak verirken bir şey deme gereği duymadan gözleriyle tamam dedi arkadaşına. Eylül, Berna, Kerem ise bildiği gerçek üstüne ne kadar ikna etmeye çalışsalar da edemeyeceklerini bildiklerinden karışmadılar Erem Hanım'a. "Hadi Kenan." diyerek oturduğu yerden kalkarak kocasına elini uzattı kadın. Kenan Bey "Kalsaydık Erem." dese de kocasına gönderdiği uyarı dolu bakışlarla bir söz daha söyleme cesaretinde bulunamadı adam. Kendine yapılan hakaretleri sırf karısı yüzünden sineye çekmeye hazır olsa da, karısı kendisine yapılan hakaretleri unutmamakta ısrarcıydı. Bu konu da üstüne düşeni yaptığını bilmek adama yetmek zorunda kalıyordu, çünkü Erem Hanım'ı kararından geri döndürmek imkansız bir şeydi. Onlar odalarına çıkarken, Erva yanında kocası, kocasının elinde pusette yatan oğlu ve arkasında annesi babası ile girdi lobiye. Kardeşini görür görmez sarılmak istese de önce kayınvalidesi ve kayınpederine sarılmak daha uygun geldiğinden onlara yöneldi hemen. Ellerini öpüp hoş beş ettikten sonra, kardeşine sarıldı sıcacık. Yağız, Berna ve Kerem'e de sarıldıktan sonra sırayı kocasına devretti. Bu sırada Sözeri ve Mertoğlu ailesinin yapı taşları da kendi aralarında sarılarak selamlaştılar. Eskisi kadar soğukluk yoktu elbette aralarında ama sürekli yan yana olmadıkları içinde samimiyet çok yüksek değildi.

Herkesin sohbet ederek geçirdiği bir akşamın ardından odalarına yönelen yapı taşlarına nazaran genç kesim bara gitmeyi tercih etti. Erva oğlunu uyutup Zehra Hanım'a teslim ederken, açılışın olmamasına rağmen otelin doluluk oranı barın tamamen dolmasına neden olmuştu. Bu işte tabiki de Eylül'ün payı vardı. Magazinden tanıdığı arkadaşlarına haber uçururken, kendi yazdığı derginin bu ay ki sayısına da oteli konu etmişti. Kısacası otel daha açılmadan basın da ve gazetelerde boy göstemeye başlamıştı.

Hep birlikte eğlenerek geceyi geçirirken Yağız dayanamayıp Berna'nın beşik kertmesi olduğunu Erva ve Yaman'a da söylemişti. Bernayla aralarında acayip bir dalga malzemesi olan bu konu da sürekli birbirlerine 'Kertmem.' diyerek hitap ediyorlardı. Eylül olayın fazla abartıldığını düşünerek "Aman kertme de neymiş canım, hangi devirde yaşıyoruz?" diyerek yine damgasını vurdu olaya. Yağız Eylül'e kahkaha atarken dalgadan küçümser şekilde baktı karşısında ki kıza. "Sen nereden bileceksin kızım, kertmen yok ki senin." Berna'nın omzuna attığı eliyle kendine çekerken devam etti konuşmasına. "Hem haset etme ne olur çalış seninde olur derdim ama benim kertmem gibi kertme bulamazsın." Yağız'ın yaptığı espriye herkes gülerken Eylül ise umursamaz bir şekilde omuz silkerek karşılık vermişti.

EMANET AİLE(DESTEK AŞK'LAR SERİSİ 1)(TAMAMLANDI)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang