hoofdstuk 3

110 7 2
                                    

flashback :
we gaan ergens zitten en ik vraag of Harry , Liam , louis , zayn en eleanor 't wel goed vinden dat ik blijf . " Tuurlijk hahahah waarom nou niet en hij geeft me een knuffel en een kus op me voorhoofd. Harry komt naar ons toe gelopen en zegt : " moet je dit is zien " en doet de televisie aan.
" niall van One Direction en een onbekend meisje worden voor de tweede keer gespot speelt er iets tussen hun of zijn ze gewoon vrienden daar komen wij binnekort achter ;) "
zegt de presentator.
~~~~~~~

POV Amel

Ik kijk Niall aan en vraag of hij boos is. '' nee tuurlijk niet ben jij niet boos vraagt hij aan mij? '' ik ben niet boos maar ben bang dat de directioners me haten net als Taylor die hebben veel directioners ook gehaten ;( zeg ik verdrietig . '' wees maar niet bang ik vind jou leuk en mijn echte directioners accepteren dat die zien mij graag gelukkig :D '' . * ik kijk naar beneden met een glimlach. * en vraag of hij me echt leuk vind ? en hij antwoord met een glimlach en zegt ja . ooehhhh hoor ik iedereen achter ons zeggen ( louis , zayn , harry , liam en eleanor ) en ik zie dat Liam ons gesprek heeft gefilmd . Ik en Niall kijken elkaar aan en lachen. '' Mag ik het op twitter zetten met een beschrijving : new love <3''. zegt Liam . '' ik vind het goed '' zegt Niall . Ik vind het ook goed :D zeg ik met een big smile.

POV Niall

Oke laten we gaan shoppen hoor ik Liam zeggen. Ik zeg enthiausiast ja! We gaan de deur uit en zien al gelijk heel veel fotografen voor de hek en ze stellen allemaal vragen
• is er een relatie onstaan ?
• hoe heet dat mysterieuze meisje ?
• waar komt ze ineens vandaan ?
We lopen door en geven geen commentaar we stappen in de auto en rijden naar de centrum en ik roep " laten we even naar Nandos gaan! " de andere vinden het een goede plan .

~ aangekomen bij Nandos ~

" wat neem jij ? " vraag ik aan Amel. " euhh ik ben hier nog nooit geweest dus ik neem wel hetzelfde net als jou."
zegt Amel =)

Pov Amel

We gaan ergens zitten en wachten todat het naar ons toe wordt gebracht ondertussen komen er meisjes naar ons toe en die vragen om een foto , ze willen ook een foto met mij ( dat ik niet echt begrijp maar wel leuk vind:D) dan krijgen we onze eten en worden de meisjes weggehaal ;)

~~~~~~~~~~~

sorryy ik had t een beetje druk en was mijn verhaal helemala vergeten dit is een kleins stukje

dreams can come true...Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang