SELENA A JÁ?!

31 2 0
                                    

Otevřela jsem dveře do velkého prázdného sálu. Jediné, co se nedalo přehlédnout byla ona- dívka, která mi byla podobná. Dívka, která mě před pár lety vyhodila ze svého světa. Chtělo se mi brečet. Chtělo se mi řvát. Ona tam mezitím bezstarostně seděla, hrála a zpívala. Zpívala píseň, která mi byla povědomá, i když jsem ji nikdy neslyšela. Došla jsem k ní a začala ji vyprávět celý můj příběh... Jak jsem se ztratila.. Jak jsem ji před pár lety potkala a co se se mnou stalo. A že jsem se dostala do té soutěže.
Ona přestala hrát a z jejich úst vyšlo:
,, Nechtěla jsem tě opustit... Nikdy! Jsme sestry! A nejen to... Jsme dvojčata! Mám tě ráda Bello. Strašně mě mrzí ta smrt našich rodičů... Nemůžu s tím žít! " , začala mi brečet v objetí.

Od této chvíle jsem nebyla jen Bella. V tu chvíli jsem si uvědomila, co opravdu mám. Uvědomila jsem si, co mi v životě chybělo... Sestra.

Selena mi nabídla , abych s ní začala bydlet... Nabídla mi vše, na co jsem si vzpomněla. Její bohatství mě neudělalo šťastnou! Udělala mě šťastnou ona sama.
Ještě před tím, než jsem si sedla do její luxusní limozíny, tak jsem se rozhodla ,že se ještě rozloučím s Maddie.

,, Budeš nám všem chybět Bello.." , brečela Maddie.

,, Kdybys chtěla, tak můžeš přijet. U nás máš vždy... vždy otevřené dveře..." , objala mě Maddie. Pak jsem ještě objala kluky, kteří ani nemukli a s kamenem na srdci jsem běžela k limuzíně.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Jan 23, 2016 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Nový začátek ☆Kde žijí příběhy. Začni objevovat