Κεφάλαιο 21

24 1 0
                                    


Σερφ Σίτι Πρωτοχρονιά 2013

Η Λόρελ έκανε σχέδια με το δάχτυλο της στην άμμο και ο Φρανκ απλά την παρατηρούσε, παρατηρούσε τα μαλλιά της πού τα φυσούσε το απαλό αεράκι του ατλαντικού και τα μάτια της πού έλαμπαν κάτω από τον συννεφιασμένο ήλιο. Είχαν πάει μια βόλτα στη παραλία.

<<Είμαστε τόσο καιρό μαζί και δεν ξερώ τα πάντα γιά σένα.>> Είπε τελικά ο Φρανκ.

<<Σιγά σιγά τα μαθαίνεις όλα.>> Είπε εκείνη.

<<Δεν μου έχεις πεί πιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα.>>

Εκείνη το σκέφτηκε γιά λίγο, <<το πράσινο.>> Είπε τελικά.

<<Μάλιστα.>>

<<Όχι το απλό πράσινο, του βουνού ας πούμε. Το πράσινο της θάλασσας. Αν πας σε μερικές χώρες της Ευρώπης οι θάλασσες έχουν ένα πράσινο χρώμα σε κάποια σημεία, ένα χρώμα πού σου επιτρέπει να δείς κάτω, μέχρι τον πάτο. Είναι το πιό όμορφο πράσινο πού έχω δεί. Εσένα?>>

Εκείνος έκανε πως σκεφτόταν, <<το μπλε.>> Εκείνη χαμογέλασε, <<των ματιών σου το μπλε.>> Συνέχισε και εκείνη του έδωσε ένα απαλό φιλί στα χείλη.

<<Φρανκ?>> είπε με χαμηλό τόνο, <<Λόρελ>> είπε εκείνος στον ίδιο τόνο.

<<Θέλω να με μάθεις σερφ. Είμαι η μόνη πού δεν ξέρω και δεν θέλω γιά όλο το καλοκαίρι να βλέπω έσένα και τα παιδιά να κάνετε και γω να μην μπορώ να ανέβω ούτε στην σανίδα.>> Είπε θλιμένα, εκείνος γέλασε και την αγκάλιασε. Σηκώθηκε όρθιος και της έδωσε το χέρι του, <<πάμε.>>

<<Τι? Θα με μάθεις τώρα?>> Είπε εκείνη και σηκώθηκε όρθια, <<Δύο πράγματα ξέρω,>> είπε εκείνος, <<πρώτον δεν υπάρχει τίποτα πού δεν θα έκανα γιά σένα,>> άρχισαν να περπατάνε προς τις σανίδες και εκεί σαμάτησε να μιλάει. Η Λόρελ κοντοστάθηκε, <<και το δεύτερο?>> τον ρώτησε, εκείνος γύρισε πίσω και την κοίταξε, <<και το δεύτερο είναι πως σ'αγαπώ.>> Της είπε και έριξε το βλέμα του προς τα κάτω. Εκείνη πήγε κοντά του τον αγκάλιασε, <<και γω σ'αγαπω Φρανκ.>> Του είπε και πήγαν προς τις σανίδες γιά να αρχίσει το μάθημα.

                                                                                               

                                                                                                     ***


Σερφ Σιτι Πρωτοχρονιά 2016

Το surf city γιορτινό και στολισμένο γιόρταζε την πρώτη μέρα του 2016. Πολλοί χαιρόταν για την νέα χρόνια, νέες ελπίδες, νέες εμπειρίες, νέες ευκαιρίες και φυσικά νέα όνειρα. Άλλοι πάλι δεν είχαν και την καλύτερη διάθεση μετά το πάρτυ της πρωτοχρονιάς όπως η Ροζι, ξύπνησε στο σπίτι του Γουιλ και σε δευτερόλεπτα εξαφανίστηκε χωρίς να την ακούσει κανείς. Έτρεξε σπίτι της και μπήκε απο την πίσω πόρτα του κήπου, ανέβηκε στο δωμάτιο της και κρυφτηκε κάτω απο τα παπλώματα μέχρι αργά το μεσημέρι όπου πήγε η Εμμα στο σπίτι να της πει τα ευχάριστα.

You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: Feb 17, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ΣιωπήΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα