>.10.< " Partida "

9.1K 153 3
                                    

Deschid ochii din cauza unei senzatii placute dar tot ce vad este intuneric. Simt doar un miros puternic masculin care imi invadeaza narile si imi dau seama ca este Cristian , dupa mirosul specific lui.
Ma intorc cu fata la el inca somnoroasa prinzandu.l in brate , incercand sa adorm iar.

-Hmm...nu stiu de ce sau cum ai ajuns in camera mea, dar ma bucur. Spune strangandu.mi o fesa cu dorinta.

-Arhh.. spun din cauza senzatiei excitante pe care mi.o provoaca , sprijinindu.ma in cot fiind la acelasi nivel cu el.

-Sunt aici pentru ca ma rugat Alex. A zis ca are niste lucruri de rezolvat cu Monica. Scuze ieftine.'! Si acum daca tot sunt aici ... spun trecand cu unghiile pe abdomenul lui.....ce ai zice sa profitam de asta. spun urcandu.ma deasupra lui.

Incep sa ii plasez usoare sarutari pe fata , trecand pe linia maxilarului , ajungand la gat unde am inceput sa.i sug mici bucati de piele , frecandu.ma in acelasi timp usor de el.
Ii simt membrul intarit sub mine si ma opresc , dandu.ma jos.

-Ce crezi ca faci'!? ma intreaba autoritar si deranjat de faptul ca m.am oprit.

-Imi e somn. Ma intorc, lipindu.ma cu spatele de el. Si ia.ma in brate.! Spun aproape gemand.

-Iubit.o incerci sa ma zapacesti.!? Spune usor la urechea mea tragandu.ma mai aproape de el pana cand fundul meu era lipit de membrul sau intarit.

-Hmm...de ce ai crede asta.? Spun chicotind.
Desigur era o intrebare prosteasca fara sens odata ce eu chiar asta faceam ..... :)))

-Esti o iubita cam nazdravana.
spune si ma intorce dintr.o miscare brusca cu fata la el.

- Dar nu.i nimic , rezolv eu asta. Adauga incepand sa.mi muste mici portiuni ale gatului , terminand prin a le suge usor.

-Ahh...termina. Spun nervoasa.
Imi vei lasa semne.!

-Foarte bine , asa vor stii toti ca esti a mea.
spune zdrobindu.si buzele de ale mele, sarutandu.ma cu dorinta, nu protestez cu nimic din contra imi pun mainile in jurul gatului sau adancind sarutul.

Cristian pov...

Pur si simplu nu mai pot , cred ca o sa sa.mi pocneasca pantalonii la cat de excitat sunt. Fata asta chiar stie sa inebuneasca un baiat....O sarut , iar ea imi raspunde cu acea.si pasiune....acesta pentru mine fiind ca un Start. Intrerup sarut indreptandu.mi atentia catre sanii ei foatre bine conturati si imi musc buza cu pofta. Inlatur sutienul cu o miscare rapida a mainii, incepand sa.i sug usor. Ii prind ambii sani cu mainile mele mari masandu.i usor, coborand cu mici muscaturi si sarutari pe abdomen pana am ajuns la punctul ei fierbinte. Prind micul material cu dintii dandu.l jos.... Ma ridic putin intrerupand orice actiune doar pentru a ma dezbraca si pentru a o privii...... evident cum ma asteptat arata si mai divin fara haine.

-Te holbezi la mine'!? Imi spune chicotind usor.

-Esti atat de buna. Spun si o privesc cu sclipire in ochii.

-Ai de gand sa ma privesti pana....maine'!? spune intorcandu.se pe burta. Oricum deja m.ai facut sa.mi pieara cheful. Spune asezanduse mai bine, parca incercand sa adoarma.

Niciodata in viata mea nu mi s.a intamplat asa ceva. Pur si simplu am ramas impietrit privind.o socat.....Nu.mi vine sa cred ca mi s.a intamplat una ca asta, tocmai mie.

Sara pov...

Rad in sinea mea de reactia brunetului, acum impietrit in fata mea. Saracutul....nu se astepta la una ca asta. Of deja imi e mila de el..:))'.Decid sa las pe mai incolo somnul si sa trec la actiune....Pe bune acum chiar m.am plictisit, si daca nu face ceva repede chiar adorm aici. Il trag spre mine cu repezitate, acesta cazand intre picioarele mele, membrul sau adingandu.mi feminitatea.

-Iubitule... spun suav la urechea lui. Nu stii de gluma.

Isi ridica privirea iesind din transa zambindu.mi nesigur.

-Ce zici... spun prinzandu.l de fund , facandu.l sa.si impinga si mai tare membrul de feminitatea mea. Trecem la actiune.'!? continui muscandu.i usor urechea , obtinand un geamat infundat pentru actiunile mele.
Nu spune nimic doar se da jos de pe mine , pozitionandu.si fata intre picioarele mele. Trece cu degetele peste feminita mea, dezmierdandu.mi fiecare particica cu limba lui facandu.ma sa gem usor. Se indeparteaza iar , de data asta oferindu.mi o placere de care aveam nevoi. Isi pozitioneaza membrul la intrarea mea , intrand usor in mine facandu.ma sa gem ceva un pic mai tare. Stiu ca anumite persoane se tem sa geama din cauza rusinii ....dar oameni buni...nu este o rusine , ba din contra il faceti sa va doreasca si mai tare prin multumirea voastra.
Isi accelereaza miscarile de dute.vino , pastrand un ritm constant foarte bun. Inainte sa pot ajunge la punctul culminant iese din mine , intrand iar cu o viteza considerabila. Repeta actiunea de 3 ori , reusind sa scoata din partea mea numai sunete de placere. Am ajuns la orgasm amandoi odata, facand monentul si mai bun. Il trag spre mine, facandu.l sa.si lipeasca corpul bine facut acum putin transpirat de mine , sarutandu.l usor.

-Imi placi "! Spun muscandu.i buza.....Si cred ca acest gest la facut sa.si reia dorinta, pentru ca se ridica in coate , facand miscari lente de dute.vino foarte apasate, cu un grad mai mare de excitatie.

.....................

Hmm...ma trezesc usor din cauza luminii enervante care patrunde in incapere. Privesc mana brunetului ce ma tine strans in la pieptul sau. Ma intorc cu fata la acesta si.l privesc cum doare. Ahh...chiar e frumos baiatul asta , imi spun mintal...parca incercand sa.i caut un defect, dar nu gasesc. Inafara de gandirea lui proasta despre mine...nu are nimic care ar putea sa.mi displaca. Si...vorbind de partea sexuala e foarte bun....adica mi.a oferit niste partide de neuitata. Pacat ca nu este atat de sigur pe el, cum ar trebui.

-Neata...
Spune usor facandu.ma sa tresar, iesind din propriile ganduri.

-Hey. Zic sarutandu.i pieptul.

-Ahh...iubito nu incepe , ca nu vrei sa se trezeasca iar. Spune aratandu.mi membrul sau...care apropo chiar este mare.

-Esti tu asa sigur de asta? spun lasandu.ma usor pe spate....Nu sunt sigura ca as mai avea chef de o alta rund dar imi place sa.l contrazic.

-Hmm...nu chiar. Spune si imi saruta sanii. Dar nu putem sa facem sex nonstop.... Acum ca o spun cu voce tare chiar miar placea sa te fut zi si noapte. Spune cicotind.

-Pacat ca nu poti. Spun riducandu.ma din pat imbracandu.ma cu hainele de ieri. Oricum eu am treaba...asa ca trebuie sa plec. Spun mergand catre el pentru un sarut.

-Ok. Ne vedem mai incolo. Spune dupa ce ma saruta. Sa ai grija de tine.'!

Ok....asta a fost mai mult ca si cum ai spune mai subtil , stai departe de baieti.

-Da iubire...spun dandu.mi ochii peste cap, iesind din camera.

Relatii Incurcate.! [+18]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum