>.1.< " Facultate "

19.8K 247 31
                                    

Sara pov...

Conduc plictisita frumoasa mea bijuterie (Audi A7 ,negru) pe strazile din New York, catre facultatea la care vom invata. A da am uitat sa mentionez, eu si prietena mea cea mai buna Monica vom sta la caminul din curtea facultati, practic e obligatoriu...asa ca ne conformam regulamentului.

Ajunse in curtea facultati, care apropo era plina....gasesc cu greu un loc unde sa.mi parchez masina apoi eu si Monica am coborat din masina indreptandune spre biroul directorului. Mergem simultan prin curtea facultati cat se poate de senzual , am reusit sa atragem atentia tuturor masculilor cat si fetelor ce ne priveau cu dispret si gelozie.
Merg linistita cand deodata aud pe cineva susotind.

-Hmm...ce fundulet au noile fete.

Nu bag in seama cuvintele perversului si imi vad de drum ca si cand nimic nu s.ar fi intamplat.

-Saraa'!

-Da, femeie dece tipi. Sunt chiar langa tine. Ce s.a intamplat. spun eu exasperata.

-Vezi ce vad si eu?

Spune prietena mea si imi face semn catre un baiat care statea in fata noastra.
Era un baiat blond cu ochi albastri, niste buze carnoase ,imbracat intr.un tricou alb care ii scotea in evidenta trupul lucrat , blugi negri taiati, tenesi albi si o geaca de piele neagra.... iti dadea impresia de " bad boy " .
Chiar era dragut....

Merg pornita catre blond lasando pe prietena mea socata , si ma opresc in fata lui. Monica dupa ce iese din soc, mi se alatura.
Stam amandoua in fata blondului si asteptam sa.si termine povestea ca sa isi indrepte atentia catre noi.

Alex pov...

-Da ma nene ti.am zis i.am dat masina 10 minute lui Adde si in afurisitele alea de 10 minute a reusit sa faca un accident de toata frumusetea. Si acum trebuie sa.mi iau....

Nu apuc de terminat ce aveam de spus ca Alin imi face semn catre doua tipe care stateau drept in fata mea.
Ma opresc din vorbit si imi indrept atenti catre ele.

Sara pov...

-Buna frumoaselor , va pot ajuta cu ceva.? Intreaba blondul cu un zambet perfect.

-Defapt chiar ai putea sa ne ajuti cu ceva. Spun si ma uit la el neutra.

-Hmm...spune focoaso cu ce pot sa te ajut.! Spune de data asta cu un ranjet pervers in timp ce isi da coate cu prietenii lui.

-Pai ai putea sa te dai odata din fata usi'! Spun eu scarbita , mai mult de apelativul " focoaso"

Se iuta ca, curca in lemne la mine si se da din fata usi.
Ce'? Sta in fata usi directorului...
Intru inauntru si dau de un om in varsta de aproximativ 49 de ani foarte simpatic la prima vedere.

-Buna ziua. Spun eu si Monica in acelasi timp.

-Buna ziua fetelor, cu ce va pot ajuta.

-Noi suntem elevele care s.au mutat aici de curand. Si de la secretariat ni s.a comunicat ca trebuie sa venim in biroul directorului.

-Sigur, domnisoara Sara Salvatore si Monica Smith ?

Dau afirmativ din cap si acesta zambeste.

-Bun fetelor, vam chemat la mine in birou sa va comunic ca in aceasta facultate toti elevi sunt obligati sa locuiasca la caminul din facultate.
Am decis sa va dau amandurora camera 666 avand in vedere ca va cunoasteti deja. Orele de curs vor incepe de maine, acesta este orarul vostru. Spune si imi intinde o foaie .

-Multumim. Spun si ies impreuna cu Monica din birou.

Mergem sa ne vedem camera in care vom sta 3 ani si desigur sa despachetam.

Intru in camera 666 si sunt placut surprinsa era o camera destul de spatioasa zic eu....cu mobila alb negru...doua paturi de o persoana unul in stanca celalat in dreapta, o plasma, o baie foarte mare , avea pana si o bucatarie . Era o camera chiar frumoasa ,nu prea parea ea camera de camin si ceva mi se pare putin cam ciudat dar e ok. Sper doar sa nu fie la misloc vorba despre mana mamelor noastre. Avand in vedere ca au spus ca vor face tot posibilul sa fie totul bine sa nu ne lipseasca nimic si chestii.
Nu spun ca ar fi un lucru rau ca mamele noastre sa ne ajute doar ca nu vreau sa dam impresia in facultate de fetele mamii smiorcaite si chestii....stiti si voi cat critica lumea.

Dupa 2 ore, am reusit si noi sa despachetam si sa ne facem comode. Era ora 23:30 si nu inteleg cum de ziua asta a trecut asa de repede.
Ma uit la prietena mea care deja a adormit, imbracata. :))
O schimb in pijamale, pentru ca toti stim cat de naspa e sa adormi imbracat, o invelesc si ma indrept catre baie.
Ma gendesc ca o baie inainte de somn ar fi numai buna, ma mai relaxeaza si pe mine.
Stau cam aproximativ 20 de minute in cada , apoi decid sa ies cand constat ca apa deja s.a racit. Imi usuc parul care este drept, blond si lung pana la fund. Termin de uscat parul , ma imbrac repede in pijamalele mele putin cam transparente si ma bag in pat. Imi verific telefonul care arata ora 00:45 si decid sa setez alarma si apoi adorm instantaneu.

Relatii Incurcate.! [+18]Where stories live. Discover now