Aysiyon, Korku, Macera ve Komiklik DEVAM EDİYORRR...

677 167 84
                                    

Ben sefa yine gerçek yaşanmış maceralarımı anlatacağım :)

Bir gün ben (sefa yani dünyanın en güçlü insanı), eşşek (uğurcan), mehmet (deynek) ve murat (demir adam) oturuyoruz hadi bişeyler yapalım dedik. Denize gidelim dedim ben tamam dediler. Sonra gittik ben malzemelerimi aldım soba, çadır, yiyecek içecek malzemeler vs vs...

Sonra gittik biraz yüzdük sonra acıktık ben dedimki uğurcan sen sobayı yak ben bir balina tutup geliyorum dedim. Yüzdüm yüzdüm gittim balina gördüm balina bana baktı ben balinaya sonra balina korktu benden bir tane ağzının üstüne çaktım bayıldı aldım getirdim sonra yüzdüm balinayı yedik hepsini sonra gece oldu uyuduk.

Bir ses geldi paattt diye hemen çıktık dışarı düşman ordusu buraya doğru geliyor. Bizi öldürmeden biz onları öldürelim dedim baktım sağa sola kılıç yok napacaz dedim uğurcan murat mehmet siz gidin uzaklaşın dedim onlar gittiler. 100.000 ordu geliyor. Saklandım oraya geldiler hemen üzerlerine atladım birinin kılıcını ve kalkanını aldım savaşmaya başladım ot biçer gibi biçtim onları hiçbirini sağ bırakmadım sabaha kadar öldürdüm düşmanı son bir kaç adam kaldı onlarda korkup kaçtı yorulmuştum. Biraz dinlendim sonra eve geldim olanları anlattım. Sonra uyudum biraz rüyamda yemek yiyordum sonra uyandım bi tekrar uyudum bu sefer rüyamda su içiyordum sonra tekrar uyandım. Su içtim uyudum bu sefer rüyamda hiç bişey görmedim ve uyandım.

Yeni maceralarla devam edeceğiz arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorummm☺☺

Şimdi siz inanmazsınız öldürdüğüm düşmanların fotoğrafını koycam. :)

Gülme HastalığıWhere stories live. Discover now