Probuzení a Přiznání

1.5K 99 12
                                    

V pokoji byl krb a vedle na stojánku byl Letax. Nemohla jsem vstát a tak jsem se rychle doplazila ke krbu,Siriuse jsem si přitáhla k sobě a chytla jsem ho za ruku,nabrala jsem si Letax a vykřikla jsem"Potterovic sídlo" a krb nás vtáhl do vířivého kruhu barev. Po chvíly se vše zastavilo a já se Siriusem jsme vyletěli z krbu a přistáli jsme v čisté a velké místnosti před nějakými postavami. Jedna z nich,žena, zaječela. To je vše co jsem viděla a slyšela. Všechno zčernalo a já jsem omdlela vedle Siriuse.

Nina
Merline, co se stalo? Je mi špatně a trochu se mi motá hlava. Rozhlédnu se po pokoji ve kterém jsem. Rozhodně to není pokoj v Bradavicích ani Ošetřovna ani můj pokoj u Dercka a už vůbec ne pokoj v Blackovic sídle. Tak , kde to sakra jsem. Odhrnu červenou peřinu a rozhlédnu se po béžovém pokoji jestli ho ještě nepoznám. Nic. Podívám se na sebe a zjistím,že mám na sobě stále ty černé šaty. Dojdu pomalu ke dveřím a otevřu je. Ocitnu se ve světlém a přívětivém obýváku, kde spatřím Jamese,Lily,Remuse a Zoe. Zavřu za sebou dveře a tím zvukem přilákám pozornost. Jako první se na mě otočí Lily a Zoe,které vyskočí,zapiští a začnou mě objímat a po nich mě obejme i James a Rem."Co se stalo?"vydám ze sebe "zmateně. Všichni se po sobě kouknou a mlčí" A kde je Sirius?" Dodám netrpělivě. Zase po sobě kouknou a tentokrát promluví Remus"Ty...Ty si nic nepamatuješ?"zeptá se a já pokrčím rameny."Nevíme co se pořádně stalo, ale před dvěma dny jsi se ty a Sirius ve strašném stavu objevily v našem krbu. Sirius byl v bezvědomí,ale ty ne ale po chvíly si omdlela. Mamka se o vás postarala,protože je léčitelka a zjistila,že ty si byla pod kledbou Crucio a........a Sirius pod kletbou Crucio a taky byl zmlácený. Sirius se ještě neprobral." Dokončil James a mně se začnou pomalu vracet vzpomínky při kterých se oklepu."Už si vzpomínám"pronesu tiše a Lily mě obejme a dovede ke křeslu. Chtěla bych vidět Siriuse. Najednou se otevřou dveře a z nich vystoupí dvě postavy. První žena,která má tmavě hnědé krátké vlasy a přívětivý obličej. Druhá postava vypadá jako starší James. Ten muž má velice rozcuchané tmavě hnědé vlasy,kulaté brýle a je vysoký. Žena ke mně přiběhne a obejme mě,nejdřív nevím co dělat, ale James mě zachrání"Mami prosím ovládej se"řekne a já se vsadím klidně že protočil oči. Jeho mamka se ode mě odtáhne a potřese mi rukou"Ahoj moc mě těší jsem Euphemie Potterová a tohle"ukáže na muže"Je můj manžel Fleamont Potter" usměje se"Dobrý den moc mě těší jsem Nina Fosterová,chtěla bych vám poděkovat za mojí záchranu a za Siriusovo. Jsem vám moc vďečná"usměju se upřímně. Pan Potter se mi také představí. Jsou to moc milý lidé, dáme si společně snídani po které se zeptám "Mohla bych vidět Siriuse?". Paní Potterová přikývne a ukáže na dveře. Poděkuju a otevřu je a zavřu za sebou. Na posteli tam leží Sirius. Vypadá jako by spal. Jamesova mamka mu asi nechala zmizet jizvy a tak. "Siriusi"pronesu tiše a chytím ho za ruku."Proč ti to udělali" dodám a začnou mi tiše téct slzy.

Seděla jsem u něj asi čtvrt hodiny než se ozvalo"Nin?" Rychle jsem setřela slzy a koukla jsem na Siriuse,který se usmíval."Merline Siriusi"pustila jsem mu ruku a objala jsem ho. Pomalu vstal. Měl na sobě pořád oblek. "Jak se cítíš pamatuješ si to?" Zeptala jsem se opatrně a políbila jsem ho. "Jo pamatuju"přikývl a dodal"Ale neměla jsi tam chodit mohli ti ještě víc ublížit, ani nevíš, jak moc mě mrzí,že na tebe otec použil 'Crucio' hrozně se ti omlouvám"dořekne Sirius a já mám nutkání ho obejmout a nikdy nepustit."SiriPoo to je v pohodě hlavně aby jsi byl ty v pořádku"obejmu ho a společně se vydáme do obýváku,kde se na Siriuse vrhne James a strašně dlouho se objímají a přidá se k nim i Remus. Po chvilce přiběhne i Jamesova matka a začne mačkat Siriuse vmateřském objetí,které Sirius asi nikdy nezažil. "Ani jeden se nevrátíte domů zůstanete tady do konce prázdnin"řekne naoko paní Potterová a já a Sirius ji poděkujeme. A paní Potterová znovu promluví"Takže bando už žádné smutnění, zítra jsou Vánoce a jelikož já a Fleamont dnes odjížíme a vrátíme se až po Vánocích budete tu samy dám to na starost těm nejzodpovědnějším" James se vzpřímý"Lily a Remusovi"dořekne paní Potterová a James se zarazí a ublíženě promluví"Jsem tvůj syn a ty mi nevěříš a dáš to tady na starosti Lil a Removi?!"promluví Jáes naoko ublíženě a všichni se rozesmějeme."Jamie nevěřím ti"povzdychne si paní Potterová a odejde.

"Tohle mě uráží! Měla to dát na staroti mně a Siriusovi nás zná nejdéle!"hudruje už po sté James. Paní a pan Potterovi už odjeli a tady už se pomalu stmívá. "To by to dopadlo. Vždyť by jste nás tady přinejlepším podpálily!" Zasměje se Lily a my ostatní s ní."To není pravda!"vykřiknou na stejno Sirius a James a plácnou si."Víte, jste trochu děsivý jak mluvíte synchronizovaně a tak." Promluvím a Sirius a James se zasmějí. Protentokrát promluví Rem" Tohle dělají od té doby co se poznali v prvním ročníku nejdřív je to děsivý,ale pak si zvykneš"pokrčí rameny a pokračuje ve čtení Zoe. Jsou tak roztomilý Společně. "Hele já už půjdu asi spát" zívne Lily a já zjistím, že je deset"Jo já asi taky" přidá se Zoe a teď se na mě koukají co řeknu já"No.....tak já asi taky"povzdechnu si potom co na mě začnou dělat psí oči."Dobrou"ozve se zase synchronizovaně Sirius a James a po chvíly i Remus. Holky mě dovedou do nejvyššího patra do pokoje úplně na konci, kde jsou tři postele. Pokoj je béžový s červenými detaily holky mi ukážou postel u okna,kde už mám věci, které byly naposledy u Derecka, asi jsem koukala hodně blbě, protože Lily mi začala vysvětlovat" Jame-Potterovo rodiče je sem přemístily vzali vše"mrkne na mě a já zjistím, že v tašce jsou i dárky a oddechnu si. Rychle se převléknu do černých legín a bílého trika a sednu si na postel."Holky musím vám něco říct." Začne pomalu Lily a já a Zoe si sedneme k ní na postel."Povídej"pobídnu ji a ona si povzdychne"Asi miluju Jamese...nebo já nevím,ale asi k němu něco cítím!"panikaří Lily zatímco já a Zoe se usmíváme"To je skvělé!"vypísknu a Zoe následuje s "Konečně!"."Ne, to není vždyť je to...Potter!"začne zase Lily"No právě je to James! Je úžasný,občas chytrý,kapitán famfrpálového týmu,vtipný a milý a tak dále!" Dořeknu a Lily zamrmlá"nemyslím si"."Hele Lily znám Jamese dobře,vždyť je to jeden z mých nejlepších kamarádů a vím,že tě opravdu miluje. Nikdy,nikdy by ri neublížil. Musíš ho lépe poznat abys to taky viděla a až to uvidíš už nikdy o ně nebudeš takhle mluvit"dořeknu a Zoe pokýve hlavou a Lily na mě zaraženě kouká"No co? Možná jsem občas idiot,ale blbá nejsem"zasměju se holky se mnou."Asi máš pravdu Nin,ale nevím jak mu to mám říct.."promluví Lil."Nic neříkej, až se vrátíme do školy budou Prasinky a James tě určitě pozve a ty to jednoduše přijmeš"odpoví místo mě Zoe a já řeknu"jo". "Díky holky miluju vás"obejme nás Lil a pak nás pošle spát. No jo jednou prefektka navždy prefektka. A usnu do bezesného spánku.

Lidi! Já vím,já vím! Jsem strašná, ale moc se omlouvám,že jsem nic tak dlouho nenapsala,ale naprosto jsem nestíhala kvůli škole. Učitelé se zbláznily a já s nima. Ale teď budou prázdniny a já budu psát více. Jo a vím,že tahle kapitola je nic moc, a proto se omlouvám ještě jednou.
Paaaaaaa

gold; s. blackKde žijí příběhy. Začni objevovat