Prolog(Začátek)

5.5K 180 15
                                    

Anglie 1.9.1976
Ummm, takže tohle je asi ta chvíle co se mám představit že? Tak tedy Jmenuji se Nina Ann Foster a je mi 16let. Dnes nastupuju do nové školy jmenuje se Bradavice,vím divné jméno, ale je to jedna z nejlepších škol čar a kouzel! Počkat! Já vám vlastně neřekla že jsem čarodějka a tudíž umím kouzlit. No, ale teď zpět k tématu. Nastupuju na tuto školu,protože jsem v  minulé(v Krásnohůlkách které se nacházi ve Francii) zatopila pár učeben. Ale přísahám bylo to omylem! prostě jsem se naštvala a šlo to samo!
Teď vám popíši jak vypadám. Jsem vysoká asi 167cm(vím jsem docela malá ale alespoň můžu nosit vysoký podpatky). Jsem poměrně štíhlá a mám dlouhé bílé vlasy(většinou, protože jsem metamorfág což znamená že můžu měnit podobu jak se mi zachce. Skvělé že?!)které mi sahají až pod žebra. Mám opálenou pleť a tmavě modré oči. Tak doufam že si mě už umíte představit.
Právě těd sedím v autě a jedu s taťkou na nádraží King's Cross. Mám na sobě černé džíny s dírami na kolenou,bílé tílko a červeno-černou flanelku a černé kecky.
Wow! Asi se divíte proč  to říkám no říkám to proto, protože jsem práve projela přepážkou mezi nástupištěm 9 a 10 a teď se nacházím na nástupišti 9 a 3/4.Rozloučím se s taťkou(mamka nemohla protože pracuje na ministerstvu a nedali jí bohužel volno) a nastupji do krásného červeno-černého vlaku, protože už vlak za 10min odjíždí. Tak si to teda štráduju vlakem a hledám místo a už už si myslím že budu muset zakempit na chodbě ale v tom se na mě usměje štestí! V podobě volného kupé Hiphiphuurá! Tak si sedán do kupé a přemýšlím jaké to bude v Bradavicích když v tom do kupé vtrhne krásná zrzka,,máš tu místo?" ,,Jo mám "usměji se a ona si sedne,,Ahoj,jmenuji se Lily Evansová ale říkej mi jen Lil a ty?nikdy sem tě tu neviděla,jsi nová a do kolikátého ročníku nastupuješ?"fíííha tolik otázek najednou pomyslím si ale odpovídám,,Ahoj jsem Nina Ann Foster Ale řikej mi prosím jenom Nina usměji se na Mile vypadající Lily a polračuji,,ano jsem nová a nastupuji do 6 ročníku. Jé já taky vykřikne Lily. A proč vlastně přestupuješ a odkud? Nóóó protáhnu to a začnu povidat,,No víš já jsem Z Krásnohůlek byla vyhozena za zatopení pár učeben ale omylem! No a tak jsme se s taťkou a mamkou přestěhovali sem do Anglie" zakončím a nervózně se na ní usměji,protože zním jako nějaký výtržník a problematik i když to ja sem ale to ješte nemusí vědet,chci si udělat alespoň néjakou kámadárku a tohle vypadá velice nadějně. Lily mě chvíly pozoruje a pak se začne smát,,tyjo tak to je super" a začne se smát ješte víc a já se kní připojím
O pár hodin později
No a pak tu jsou Poberti,povídá Lily ,za ty 2hoďky mi řekla vše o Bradavicích,Kolejích,učitelech,lidech atd.připadá si už jako chodící encyklopedie o Bradavicich no vážně!tolik mi toho řekla. Umm promiň ale co to je ty Poberti?,, Ne co ale kdo"usměje se ,,je to skupina 4 kluků Jamese Pottera, Siriuse Blacka ,Remuse Lupina a Petera Petigrewa,jsou příšerní jediný Rem je v pohodě. Nejhorší je James a Sirius. James mě už od prváku zve na rande před CELOU školou je to k nevydržení. No a Sirius je Bradavický Cassanova 60% dívčiho osazenstva ho miluje ale on se źadnou nevydrží ani den jenom si s nima užije a pak je odkopne. Joa těch zbylích 40% holek miluje Jamese. ,,aha no tak alespoň vím komu se vyhýbat i když bych je ráda viděla jsém docela zvědavá na toho Cassanovu" řeknu a začnu se usmívat mezi tí co Lily se začíná mrǎčit ,,opatrně Nin fakt si nedělám srandu občas je mám chuť všechny zastřelit až na Rema" V tom se dveře od kupé otevrou a tam stojí.....

Doufám, že se vám pilotní díl líbil a budu ráda za jakékoliv komentáře nebo votes))

gold; s. blackKde žijí příběhy. Začni objevovat